Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Heel Nederland kijkt naar Physical 100 op Netflix

Reality | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Zuid-Koreaanse realityserie Physical 100 verovert langzaam de wereld. En de afvalwedstrijd waarin wordt gezocht naar het meest fitte lichaam is ook in Nederland razend populair.

Als je nog geen idee hebt wat Physical 100 precies is, dan volgt hier een korte uitleg. 100 super fitte mannen en vrouwen onder wie atleten, soldaten, brandweermannen en MMA-vechters worden onderworpen aan hele zware uitdagingen.

220.000 euro

Telkens vallen er mensen af totdat er 1 winnaar overblijft die het sterkste lijf heeft. Deze persoon krijgt als beloning 220.000 euro. Een soort Squid Game maar dan zonder dat er doden vallen. 

Vechten om een bal

Tot nu toe zijn er drie opdrachten voorbij gekomen. In de eerste moesten de kandidaten zo lang mogelijk aan een hekwerk hangen, daarna moesten de deelnemers in duo's vechten om een bal. Degene die de bal in bezit had als de tijd om was, mocht door naar de volgende ronde. 

De overgebleven kandidaten werden in teams van vijf verdeeld. Ze moesten een brug bouwen en zoveel mogelijk zand naar de overkant brengen. 

Iedere week

Al met al is Physical 100 een vrij onverwachte kijkhit voor Netflix, net zoals Squid Game dat was. De Koreanen hebben het 'm weer geflikt. Je kunt de serie helaas niet in één keer uitkijken. Iedere week verschijnt er een nieuwe episode. Er staan nu 6 van de 9 afleveringen online dus het deelnemersveld is al flink uitgedund.