Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Waarom hebben de makelaars in Selling Sunset bijna geen kleren aan?

Reality | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Seizoen na seizoen gaan de makelaars van Selling Sunset op Netflix schaarser gekleed. De meest recente reeks slaat daarbij alles. De dames hebben soms niet meer aan dan een bh en een ultra-minirokje tijdens hun werk. Hoewel het heet is in Los Angeles, lijkt dat niet erg professioneel. Maar je verkoopt er wel huizen mee.

In de normale zakelijke wereld zou het best gek zijn om op een open huis te verschijnen in een jurk waar je borsten bijna uitvallen, maar in Selling Sunset is dat de normaalste zaak van de wereld. Je zou denken dat de makelaars van de Oppenheim Group in Selling Sunset daardoor minder serieus worden genomen door klanten die in sommige gevallen 33 miljoen dollar neerleggen voor een huis in Los Angeles. Maar dat is toch blijkbaar niet het geval. 

Netflix
Netflix

Commissie

Hoewel de prijsonderhandelingen nooit worden getoond in de realityserie zijn de makelaars bijna allemaal miljonair wat er op duidt dat ze daadwerkelijk huizen verkopen en flinke commissies binnenslepen. Waarschijnlijk zit de huizenmarkt in Los Angels iets anders in elkaar dan in Nederland, waar de makelaars allemaal keurig gekleed gaan. 

Netflix
Netflix

Christine Quinn

Het is wel de vraag hoe vrijwillig de schaarse kleding is. De inmiddels gewipte Christine Quinn vertelde in een interview dat de producers van Selling Sunset eisen dat de vrouwen weinig aantrekken. "Het is zo vaak gebeurd dat ik de andere meisjes probeerde te overtuigen om het niet te doen. 'Je bent beter dan dit, je hoeft je niet zo te laten behandelen. Je hoeft geen bh aan te trekken en je buik en borsten te laten zien.' Christine vertelde ook dat de vrouwen geen kleren krijgen, ze betalen alles zelf. Maar dat kan makkelijk wanneer je 5 miljoen op de bank hebt zoals bijvoorbeeld Chrishell Stause. 

Netflix
Netflix

Voor zover we weten hebben de andere dames nog niet geklaagd over de dresscode van Selling Sunset

Selling Sunset

Reality | amusement | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie