Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Love is Blind seizoen 2 op Netflix

Reality | 9 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Waar blijft toch dat tweede seizoen van Love is Blind? Nou, dat komt er eindelijk aan. Dit is alles wat je moet weten over de tweede reeks van het verslavende datingprogramma.

Alweer twee jaar geleden verblijdde Netflix ons met de nieuwe realityshow Love is Blind. Natuurlijk kenden we in Nederland al Married at First Sight, waar stellen elkaar voor het eerst ontmoeten wanneer ze voor het altaar staan, maar Love is Blind was van een andere orde. 

Hoe werkt Love is Blind?

Het programma zit als volgt in elkaar: 15 mannen en 15 vrouwen zitten in een huis en daten allemaal met elkaar. Maar ze zien alleen de mensen van hetzelfde geslacht. Het daten gebeurt enkel via gesprekken. Als een stel zich via hun gepraat tot elkaar voelt aangetrokken, verloven ze zich en dat is ook het moment dat ze elkaar voor het eerst zien. De trouwerij staat voor een maand later gepland. 

In die maand gaan ze samenwonen, ontmoeten ze elkaars familie en gaan ze samen op vakantie, daarna mogen ze beslissen of ze daadwerkelijk een trouwring om elkaars vinger zullen schuiven. 

Is liefde echt blind in Love is Blind?

De deelnemers zeggen dat ze meedoen omdat ze genoeg hebben van de oppervlakkige datingwereld waarin alles draait om uiterlijk. Ze willen diepgang! En het doet er niet toe hoe iemand eruit ziet. Vandaar ook de naam van het programma, Love is Blind. Maar natuurlijk is dat klinkklare onzin. Alle deelnemers zien er beeldschoon uit dus het risico op een verloving met een onooglijk type is er helemaal niet. 

Jessica vergeten we niet

Love is Blind werd een oorverdovend succes voor Netflix omdat het alle leuke elementen van andere datingshows combineert en omdat de deelnemers van seizoen 1 ook bijzonder geschikt waren om aan toe moedigen of juist om je rot aan te ergeren. In seizoen 1 was dat laatste het geval bij Jessica, die overkwam als een totale gek. Het beeld waarin ze haar hond rode wijn uit haar glas laat drinken, zullen we niet snel vergeten. 

Wanneer begint seizoen 2 van Love is Blind?

Al sinds de zomer van 2020 belooft Netflix ons een tweede seizoen en nu weten we eindelijk wanneer het zover is. De eerste vijf afleveringen staan op 11 februari op de streamingdienst, aflevering 6 t/m 9 volgen op 18 februari en de finale staat gepland op 25 februari. 

Zit er ook nog een seizoen 3 aan te komen?

Jazeker, seizoen 2 en 3 zijn meteen achter elkaar opgenomen dus het wachten op de derde reeks zal een stuk minder lang zijn. 

Love Is Blind

amusement | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie