Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Jeremy Renner maakt renovatieprogramma voor Disney+

Reality | 20 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Jeremy Renner werd onlangs overreden door een sneeuwschuiver maar net daarvoor had hij de opnamen afgerond van de realityserie Rennervations waarin hij oude voertuigen ombouwt naar nuttige karretjes voor de gemeenschap.

Jeremy Renner is natuurlijk bekend van de serie Hawkeye, van The Bourne Legacy en van het prachtige Wind River, maar de acteur staat ook bekend als heel handig met gereedschap. Van die vaardigheden maakt hij volop gebruik in Rennervations waarin hij oude overheidsvoertuigen opkoopt om die om te bouwen tot iets totaal anders. 

Bus wordt muziekschool

Een vrachtwagen wordt een mobiele sportschool, een bus wordt een muziekschool enzovoort. En die rijdt de acteur dan naar verschillende plaatsen in de Verenigde Staten en in het buitenland om daar vooral kinderen mee te helpen. Hij doet het niet alleen, Renner krijgt hulp van een team van klussers en van wat bekende vrienden zoals Selena Gomez.

Helpen

De acteur wil naar eigen zeggen op deze manier laten zien hoe gemakkelijk het is om verschil te maken in het leven van andere mensen. Jeremy is intussen nog steeds aan het revalideren van het ongeluk met de sneeuwschuiver, waarbij er zo'n dertig botten door het midden gingen. Als het goed is, komt hij er gelukkig weer helemaal bovenop. 

Rennervations is vanaf 12 april exclusief te streamen via Disney+. En als je nog meer Jeremy Renner wil zien, kun je terecht bij de serie Mayor of Kingstown op SkyShowtime.