Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de influencers van Like Me I'm Famous op Videoland

Reality | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Like Me I'm Famous
©
Foto: Like Me I'm Famous

In het nieuwe Like Me I'm Famous worden 10 Instagram-influencers bij elkaar gezet in een kasteel in Frankrijk. Daar moeten ze alles doen om likes te krijgen van elkaar. Dit keer niet virtueel, maar in het echt. En dit zijn de deelnemers.

Wie tijdens de 'Like Me ceremonie' met het minst aantal likes onderaan eindigt, moet het spel verlaten en maakt geen kans meer op de hoofdprijs: een eigen Videoland pilot. 

• Donny Roelvink, @donnyroelvink, 390k volgers

Donny kennen we natuurlijk dankzij zijn familie en de realityserie De Roelvinkjes’. Hij deed ook mee aan Expeditie Robinson, Temptation Island VIPS, maar is op Instagram vooral bezig met fitness & health content.

• Femke Meines, @femke.meines, 202k volgers

Femke deed in 2012 mee aan het Junior Songfestival en ze acteert ook. Zo speelde ze Liz in de Disneyserie Just Like Me! en was ze Fleur in de film Elvy’s Wereld, So Ibiza. Op Instagram post ze veel mode & lifestyle content.

• Harm de Vries, @harm, 401k volgers

De Friese Harm werd bekend als gamer op YouTube. Tegenwoordig doet hij meer dan Minecraft spelen, zo maakt hij ook video’s waarin hij challenges doet en meer lifestyle content. Op YouTube is hij met 752k abonnees nóg groter dan op Instagram.

• Jay Francis, @tisjeboyjay, 238k volgers

Jay deed in 2018 mee aan Temptation Island als verleider. Daarnaast was hij boekhouder en bodybuilder, maar Jay is van alle markten thuis want tegenwoordig is hij influencer en comedian. Zijn filmpjes trekken honderdduizenden kijkers.

• Jiami Jongejan, @jiami, 234k volgers

Jiami plaatst voornamelijk mode-, beauty- en lifestyle content op haar Instagram, YouTube en TikTok kanalen.  Daarnaast stond haar eigen boek (2017) enkele weken in de bestsellerlijst.

• Joan Pronk, @iamjessicajoan, 166k volgers

Joan werd bekend dankzij haar deelname aan love Island in 2020, waar ze ook nog eens met de hoofdprijs én haar vriend Mert naar huis ging. Naast haar werk als influencer, is ze ook hostess en DJ.

• Joey Anchando, @joeyjaq, 59k volgers

Joey groeide op in Texas en woont inmiddels al weer een tijdje in Amsterdam samen met zijn vriend Nick. Hij maakt veel content over de verschillen tussen Amerika en Nederland en in zijn wekelijkse vlogs laat hij zijn dagelijks leven zien. Joey kan gezien zijn aantal volgers wel wat aandacht gebruiken. 

• Niek Marijnissen, @niekmarijnissen, 134k volgers

Niek is bekend geworden door zijn deelname aan De Bachelorette, waarin hij het tot de finale schopte. De Brabantse levensgenieter valt op door zijn flamboyante voorkomen, zijn ‘knikje’ en het bekende ‘flesje poppen’. 

• Roxanne Kwant, @roxannekwant, 227k volgers

Roxanne staat bekend als de koningin van de ongemakkelijkheid. Ze werd bekend door haar zelfspot en droge humor. Roxanne werkt als presentatrice en maakt content voor Instagram en TikTok.

• Vonneke Ritfeld, @vonnekebonneke, 335k

Vonneke begon met het maken van grappige Snapchat video’s en groeide daarmee uit tot een bekende influencer Ze maakt wekelijks sketches over het alledaagse leven.

Like Me, I’m Famous! is vanaf woensdag 14 juli wekelijks te zien bij Videoland. Te beginnen met een dubbele aflevering.