Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Er komt een vijfde seizoen van De Verhulstjes

Reality | 14 dagen geleden | Janine van Rooden

©
Foto: Play4
©
Foto: Play4

Al vier seizoenen lang is de realityserie over de Vlaamse familie Verhulst een ware hit in Nederland en België. Dat er nóg een seizoen van De Verhulstjes aankomt is dan ook een logisch gevolg. 

Dat verklapte pater familias Gert Verhulst aan RTL Boulevard.

De Verhulstjes

Kijkers in zowel Nederland als België kunnen geen genoeg krijgen van de dagelijkse bezigheden en perikelen van Gert, Ellen, Viktor en Marie. Voor velen is het dan ook fijn nieuws dat er een vijfde seizoen in de maak is.

Gert Verhulst

Dat hun realityserie zo succesvol zou zijn in beide landen had de familie niet durven dromen. "We hadden niet verwacht dat mensen zoveel interesse zouden hebben in ons alledaagse leven, maar dat vinden we alleen maar leuk", vertelt Gert voor de camera's van RTL Boulevard.

De Studio 100-oprichter verklapt gelijk dat er een nieuw seizoen komt. "We gaan iets heel leuks doen. Ik kijk er heel erg naar uit." Wat dat precies is, blijft nog even een verrassing. "Daar mag ik nog niks over vertellen."

Videoland

Wanneer de Nederlandse fans op Videoland van het nieuwe seizoen van De Verhulstjes kunnen gaan genieten, is nog niet bekend. 

De Verhulstjes

Reality | amusement | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie