Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Edson da Graça's Matched by Mom komt in september naar Videoland

Reality | 1 maand geleden | Judith Regeling

©
Foto: Tom Cornelissen
©
Foto: Tom Cornelissen

Edson da Graça is vanaf september niet meer van de buis te slaan. Naast Holland's Got Talent en Festival van de Liefde start namelijk ook zijn Videoland-show Matched By Mom.

De Zomer Vol Liefde is bij Videoland namelijk nog lang niet ten einde!

Matched by Mum

In de aanstaande realityshow Matched by Mom gaat het uiteraard om het bekende fenomeen: daten. Alleen gaan in deze nieuwe realityshow niet de kandidaten op zoek naar een nieuwe partner, maar mogen de moeders aan de bak. Zij starten namelijk in een Luxe Portugese villa de zoektocht naar hun ideale schoondochter, zonder medeweten van de dames zelf. Lukt het de moeders onder de warme Portugese zon de perfecte match te vinden voor hun zonen? 

Edson da Graça

Helemaal alleen hoeven ze het niet te doen. Alle moeders worden bijgestaan door Edson da Graça, die al wat ervaring heeft op date-gebied. Hij stond vorig jaar nog - samen met rapper Donnie - hoofdrolspeelster Larissa bij in het Videoland-programma Celebrity Matchmakers. Uiteindelijk vond zij misschien niet de ware liefde, maar dat maakt Edson in dit programma vast nog competitiever om de moeders nu wel te laten slagen in hun zoektocht.

Match by Mom is vanaf 16 september wekelijks te zien bij Videoland. De streamingdienst trapt af met twee afleveringen.