Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Duitse show Like Me I'm Famous naar Videoland

Reality | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

In Like me, I'm famous strijden 10 influencers om populariteit in het echte leven in plaats van online. De realityshow werd bedacht door de Duitsers en Videoland maakt een Nederlandse versie.

10 influencers die bij elkaar goed zijn voor zo'n 2 miljoen volgers op social media gan naar een vervallen kasteel in de Franse Ardennen om daar uit te vechten wie daadwerkelijk populair is. 

Pilot op Videoland

Het is de bedoeling dat ze aardig geworden worden door de anderen. Daarmee kunnen ze likes verdienen. Als ze door hun collega's onaardig worden gevonden, levert dat juist dislikes op. Degene met de minste like en de meest dislikes moet vertrekken. De uiteindelijke winnaar krijgt een pilot op Videoland met de hoop op een hele eigen serie. 

Opdrachten

De influencers (wie het zijn is nog niet bekend) moeten dagelijks opdrachten uitvoeren die fysiek zwaar zijn en ze krijgen volgens de makers ook met complotten te maken. Het is de kunst om ondanks al die ellende toch aardig te blijven. Like me I'm famous begint op 14 juli op Videoland.

Zo ging het er in Duitsland aan toe.Like me, I'm famous is vanaf 14 juli te zien bij Videoland