Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de vrouwelijke singles van de realityshow Matched by Mom

Reality | 3 dagen geleden | Judith Regeling

©
Foto: Tom Cornelissen
©
Foto: Tom Cornelissen

Voor het nieuwe realityprogramma Matched by Mom reizen natuurlijk niet alleen maar vier moeders en zonen af naar het prachtige Portugal, want er zijn ook vrouwelijke singles. Wij stellen ze hieronder aan je voor!

Het door Edson da Graça gepresenteerde programma Matched By Mom is vanaf 4 oktober wekelijks te zien op Videoland. De eerste aflevering verschijnt ook op RTL 4.

Matched By Mom

Deze vrouwelijke singles krijgen behoorlijk wat te verduren. Terwijl ze namelijk in de veronderstelling zijn dat ze gewoon op zoek gaan naar de liefde, wacht hen eenmaal in Portugal een behoorlijke twist. De mannen worden namelijk aangestuurd door hun moeders die hard op zoek zijn naar hun nieuwe schoondochter. Lukt het de moeders onder de warme Portugese zon de perfecte match te vinden voor hun zonen? Edson da Graça helpt ze daarbij.

Kandidaten

Eerder onthulden we al welke moeders en zonen dit avontuur aangaan, maar wie zijn de vrijgezellen? Wij stellen ze hieronder een voor een voor.

Amber

Als de moeders houden van een qua looks pittige dame met het hart op de juiste plek, hoeven ze niet verder te zoeken. Dat is namelijk typerend voor de 26-jarige Amber. Ze is Half-Antilliaans, geboren in New York, opgegroeid in Drenthe en heeft lang gereisd aan Australië. Een echte vrouw van de wereld dus. Ze is zelf op zoek naar een ondernemende romantiscus met een sterke eigen mening; iemand die dus goed om kan gaan met haar uitbundige karakter.

Amber uit Matched By Mom 2022

Amber uit Matched By Mom 2022

Cynthia

De 29-jarige Cynthia uit Den Haag is eigenaresse van een modellenbureau en van een zaak in haarwerken. Als er iemand dus weet hoe ze haar eigen boontjes moet doppen, is zij het wel en dat is dan ook precies wat ze in een man zoekt: een ambitieuze en ondernemende kant en een kinderwens zou ook wel fijn zijn. Zelf droomt ze namelijk van een groot gezin met drie of vier kinderen. 

Cynthia uit Matched By Mom 2022
Cynthia uit Matched By Mom 2022

Daphne

De 23-jarige Daphne is te beschrijven als een echt stadsmeisje. Een aantal jaar geleden ontvluchtte ze namelijk het kleine (en volgens haar 'bekrompen') Limburgse dorpje waar ze woonde voor het grote Amsterdam. Haar uitgesproken karakter komt hier pas echt tot zijn recht. Daphne zelf is op zoek naar een echt maatje die er altijd voor haar is en met wie ze leuke dingen kan doen. Respect en vertrouwen zijn hier erg belangrijk is net als gelijkwaardigheid. Ze hoeft immers niet verzorgd te worden. 
Daphne uit Matched by Mom 2022
Daphne uit Matched by Mom 2022


Isabel

Als er iemand perfect weet wat ze wil, is het de 20-jarige Isabel. Ze werkt momenteel als accountmanager bij een ICT-bedrijf, maar dit doet ze vooral om een buffer op te bouwen zodat ze een eigen onderneming kan starten. Qua karakter is Isabel vooral heel lief, maar ook oprecht en standvastig. Ze is niet bang om zichzelf open te stellen en ze is emotioneel gezien ver ontwikkeld voor haar leeftijd. Wat ze zoekt in een man? Nou, vooral een iets oudere, sportieve en sociale man die een beetje een boevenkop heeft.

Isabel uit Matched by Mom 2022
Isabel uit Matched by Mom 2022

Joy

De Rotterdamse Joy (28) had geen beter programma kunnen kiezen. Ze is zelf namelijk een familiemens en hoopt een (lange) man te vinden die dezelfde waarde deelt. En goed nieuws: bij al deze mamaboy's komt ze vast in een warm bad terecht. Verder is ze enorm ambitieus, werkt ze al een tijd in de banksector en klimt hier flink op de carrièreladder. Uiteindelijk wil ze ondernemer worden in het vastgoed. 

Joy uit Matched by Mom 2022
Joy uit Matched by Mom 2022

Joyce

De 23-jarige Joyce is een vrolijke, enthousiaste meid die soms een onhandige flapuit kan zijn. Ze is zelfverzekerd, maar over haar liefdesleven is ze toch vrij onzeker; ze heeft namelijk nog nooit een ‘echte’ vaste relatie gehad. Qua type man is Joyce op zoek naar een grappig en romantisch iemand die niet eromheen draait en gewoon voor haar gaat. Of ze dat echter vindt in het prachtige Portugal, is nog de vraag.

Joyce in Matched by Mom 2022
Joy in Matched by Mom 2022

Kiki

Drie jaar geleden proefde deze pittige, blonde dame (31) van het ondernemerschap en dit beviel ontzettend goed. Nu wil ze nooit meer voor een baas werken. Op werkgebied heeft de Haarlemse bombshell een sterke mening en is ze naar eigen zeggen liever een einzelgänger, maar dat geldt natuurlijk niet voor haar privéleven. Ze zoekt namelijk een man die haar kan triggeren en haar band met haar moeder kan accepteren. Ze is volgens eigen zeggen echt 'drie handen op één buik'. 

Kiki uit Matched By Mom 2022
Kiki uit Matched By Mom 2022

Kyra

Over een pittige dame gesproken, ook de 25-jarige Kyra voldoet aan die eigenschap. Ze neemt namelijk nooit een blad voor haar mond, maar alle moeders gerust.  Ze heeft ook een hele zorgzame en behulpzame kant. Gelukkig maar, want de tijd dringt. Ze heeft altijd gezegd dat ze op haar 31e wil beginnen aan kinderen, dus over vijf jaar wil ze gesetteld zijn met een kind. Een man moet dus ook een kinderwens hebben!

Kyra uit Matched by Mom 2022
Kyra uit Matched by Mom 2022

Lisanne

Gelukkig hebben de moeders niet alleen keus uit pittige dames, want ook Lisanne (23) is van de partij. Deze rustige, lieve girl next door komt soms door haar kalme karakter wat mysterieus over, maar ze kan ook best een open boek zijn. Zo beschrijft ze zichzelf als een ware huismus die ook wel op zijn tijd van een feestje houdt. Wat zij zoekt? Een ideale man waarmee ze een toekomst op kan bouwen en iemand met een goede stijl. Als hij dan ook nog eens ambitieus, lief, zorgzaam en intelligent is, scoort dat alleen maar bonuspunten. Extra nog als hij het ook goed kan vinden met haar ouders.

Lisanne uit Matched by Mom 2022
Lisanne uit Matched by Mom 2022

Nikki

De vrolijke Nikki is 25 en woont in Amsterdam. Ze is bijna klaar met studie juridische dienstverlening en hierna begint ze aan een baan in de sales recruitment. In plaats van een hobby, besteedt Nikki haar vrije uren het liefst met omringd met vrienden, familie en binnenkort misschien wel met een nieuwe liefde. In haar dromen is die man lang, heeft hij lichte ogen en is hij ook nog eens ondernemend. Daarnaast moet hij zelfverzekerd zijn, want anders walst Nikki zo over iemand heen. 

Nikki uit Matched by Mom 2022
Nikki uit Matched by Mom 2022

Petra

De 26-jarige ambitieuze Petra was tot de coronacrisis producer binnen de muziekindustrie, maar twee jaar geleden heeft ze een baan aangenomen op de Zuidas als finance recruiter. Eén van haar dromen is om een documentaire te maken over de levensstijl van haar oma, zij woont namelijk in Suriname bij een inheemse Indianenstam. Aan ondernemingskills dus geen gebrek, maar in de liefde gaat het tot op heden nog wat minder vlot. En dat terwijl haar wensen niet eens zo gek zijn: ze zoekt namelijk een typische laidback beachboy. 

Petra uit Matched by Mom 2022
Petra uit Matched by Mom 2022

Romy

De Nijmeegse Romy (24) is het beste te omschrijven als een enthousiaste, uitbundige en sportieve meid. Ze wordt niet snel verliefd en wil pas settelen als iemand echt een toevoeging aan haar leven is. Romy wil zich niet aan een vast type binden, maar is wel erg kritisch. Ze vindt het belangrijk dat haar toekomstige partner sportief, ambitieus, maar ook loyaal en toch een klein beetje gek is. Als hij dan ook nog eens samen met haar aan het strand bij Haarlem wil gaan wonen, is dat perfect! 

Romy uit Matched by Mom
Romy uit Matched by Mom

Roshita

De 24-jarige Roshita woont in Amstelveen en wil niks liever dan een groot gezin stichten. Ze houdt ontzettend van kinderen en het zal je dan ook niet verbazen dat Roshita een oppasbaantje heeft en werkt als nanny in een hotel. Wat betreft de liefde gaat het allemaal wat minder soepel. Roshita valt op mannen die langer zijn dan dat zij is. Of zoals zij het lachend verwoord: 'Als ik ga trouwen wil ik wel gewoon hakken aan kunnen doen'

Roshita uit Matched by Mom 2022
Roshita uit Matched by Mom 2022

Rozemarijn

De Groningse Rozemarijn is 23 jaar en is heel zelfverzekerd, maar zeker niet arrogant. Daarnaast is ze ook lief en sociaal. Ze is een echte salestijger en werkt naast haar vaste baan bij de lokale radio. Ze vindt het heel belangrijk dat haar droomman goed met haar vrienden om kan gaan en dat hij avontuurlijk en sportief is. Ze vindt de klik met hem het belangrijkst, maar het is mooi meegenomen als de schoonfamilie ook leuk is.   

Rozemarijn uit Matched by Mom 2022
Rozemarijn uit Matched by Mom 2022

Shanna

De 24-jarige Shanna uit Zoetermeer is een vrolijke, spontane maar ook licht eigenwijze en chaotische dame. Maar vooral die laatste eigenschap kan ze ook uitschakelen. Op de werkvloer heeft ze namelijk altijd de volledige controle en is ze ontzettend ambitieus.  Shanna houdt van dansen en gaat graag naar feestjes. Verder mag je haar ook wakker maken voor een wandeling in de natuur of spelletjesavond met vrienden. Shanna komt uit een warm nest en hoopt net zo’n goede band op te bouwen met potentiële schoonfamilie. Ze is op zoek naar een introverte jongen voor wie familie ook belangrijk is.

Sahnna uit Matched by Mom 2022
Shanna uit Matched by Mom 2022

Sibel

Sibel (27) woont in Utrecht, zit in haar afstudeerfase en heeft een onderneming in de sales. Sibel valt totaal niet op uiterlijk, zolang een man maar (emotioneel) intelligent is en er geen ongemakkelijke stiltes vallen – daar heeft ze een hekel aan. Het is wel belangrijk dat haar toekomstige man geaccepteerd wordt door haar ouders, vooral door haar vader, want ze is een echt vaderskindje! 

Sibel uit Matched by Mom 2022
Sibel uit Matched by Mom 2022

Matched By Mom is vanaf maandag 4 oktober wekelijks te zien bij Videoland. De eerste aflevering is die dag ook om 20.30 uur te zien bij RTL 4.