Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit is de startdatum van het tweede seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake

Reality | 3 maanden geleden | Tessa Kok

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Videoland Original Married at First Sight: Match or Mistake, want het tweede seizoen is bijna te zien. De streamingdienst heeft vandaag bekendgemaakt wanneer de nieuwe editie van start gaat.

En dat duurt niet lang meer! Noteer 19 september maar in je agenda, want vanaf die datum begint het tweede seizoen.

Seizoen 2

In de gloednieuwe editie nemen nieuwe single mannen en vrouwen opnieuw een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog niet eerder hebben ontmoet. De vraag is of deze liefdesexperimenten goed uitpakken voor de deelnemers. In het tweede seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake speelt groepsdynamiek een grote rol. De koppels hebben de mogelijkheid om tijdens de speciale stay or leave-ceremonies aan te geven of ze door willen met het experiment of dat zij er zeker van zijn dat de liefde er voor hen niet in zit.

Gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven en (relatie)coach Marianne zijn vanaf het eerste moment betrokken bij de kersverse koppels. Het drietal begeleidt de deelnemers tijdens het hele avontuur. 

Elke dinsdag en woensdag

Seizoen twee van de Videoland Original Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf 19 september elke dinsdag én woensdag te zien bij Videoland. Je streamt vanaf die datum niet één, maar meteen twee afleveringen. Het eerste seizoen van het programma is al bij Videoland te streamen.