Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze 3 B&B Vol Liefde-deelnemers haalden de selectie net niet

Reality | 5 maanden geleden | Judith Regeling

©
Foto: RTL
©
Foto: RTL

Het zit nu al niet mee voor drie kandidaten uit B&B Vol Liefde: De Aftrap. Zij kregen - in tegenstelling tot de acht gelukkigen - te weinig brieven om hun romantische zoektocht voort te zetten. Met dit overzicht hopen we ze alsnog een handje te helpen.

Want wie waren het nu ook alweer?

Lees ook: Dit zijn de acht definitieve kandidaten van B&B Vol Liefde 2023 

Milu (30) - Portugal

De 30-jarige Milu uit de Portugese Algarve hoopte met een deelname aan B&B Vol Liefde de man van haar dromen te vinden. Een vent die ondernemend, ambitieus en initiatief is en iemand die zijn hart op de tong heeft liggen. Vooral die ambitie vindt ze erg aantrekkelijk, want zelf is ze een behoorlijk druk bijtje. Ze werkt als makelaar, runt haar eigen B&B en heeft plannen om een glampingtent op te knappen en te verhuren. De liefde moet echter wachten: Milu is namelijk niet te zien in dit komende seizoen. 

Milu uit B&B Vol Liefde: De Aftrap
Milu uit B&B Vol Liefde: De Aftrap

Corine (54)

Datzelfde geldt voor de 54-jarige Corine, die een paar jaar geleden naar Lubersac vertrok om daar haar Franse droom na te jagen. Zij woont daar met haar 24 honden en besteedt haar tijd vooral aan het klussen en de verzorging van haar bed & breakfast. Ze gaf in de Aftrap-aflevering aan dat ze zich prima redde in haar eentje, maar dat ze toch nog altijd de warmte en gezelligheid van een man om zich heen miste. Het is voor haar te hopen dat zo'n man zich alsnog aanmeldt. Wie weet levert haar dat dan buiten de camera wat geluk op. 

Corine uit B&B Vol Liefde: De Aftrap
Corine uit B&B Vol Liefde: De Aftrap

Michiel (50) - Frankrijk

Tot slot is ook Michiel er niet bij en dat is toch een gemiste kans. Deze bed en breakfast-houder uit Frankrijk stond er namelijk voor open om zowel mannen als vrouwen te leren kennen. Acht jaar geleden ontdekte Michiel al dat hij niet alleen interesse heeft in vrouwen, maar ook in mannen. Hoewel hij nog nooit een relatie heeft gehad met een man, wilde hij weleens kijken of hem dat zou bevallen. Helaas zullen we daar als kijkers niets van zien.

Michiel uit B&B Vol Liefde: De Aftrap
Michiel uit B&B Vol Liefde: De Aftrap

Gelukkig valt er komend seizoen genoeg te beleven. Hier lees je alles over de kandidaten die de selectie wel haalden

B&B Vol Liefde is vanaf 10 juli elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Niets missen? Houd dan deze pagina in de gaten.