Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de deelnemers van Too Hot to Handle seizoen 3

Reality | 13 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft onthuld wie zich wagen aan het derde seizoen van Too Hot to Handle, de realityshow waarin de deelnemers juist geen seks mogen hebben. Het nieuwe seizoen staat vanaf 19 januari op Netflix.

Waar de vleselijke lusten bij andere realityshows op tropische eilanden juist aangemoedigd worden, is het bij Too Hot to Handle juist de bedoeling dat de kandidaten van elkaar afblijven. Gaan ze toch de fout in, dan grijpt computer Lana keihard in en verdwijnt er geld uit de prijzenpot. Dat alle deelnemers mooi, fit, en schaars gekleed zijn, helpt daarbij natuurlijk niet. 

Dit zijn de mensen die Too Hot to Handle dit jaar tot een goed einde proberen te brengen. 

Beaux

Beaux is 24 jaar en komt uit Engeland waar ze werkt als secretaresse. Ze is naar eigen zeggen een aandachtszoeker en trekt alles uit de kast om de aandacht van een leuke man te trekken. Naar eigen zeggen heeft Beaux meer vriendjes gehad dan avondeten. 

Georgia

Georgia is een 26-jarige Australische die verloskundige wil worden. Ze valt op het type Justin Bieber: blond, gespierd en met veel tatoeages. De brunette is ook nogal gek op zogenaamde 'bad boys'.

Harry

Harry is 29 jaar, boomchirurg van beroep en komt uit Engeland. Hij vindt zelf dat ie sprekend op Harry Styles lijkt en houdt van heel veel feestjes. 

Holly

Holly is 23, studeert psychologie en komt uit de Verenigde Staten. Haar droom is om overal ter wereld vriendjes te hebben. Ze vindt relaties saai. 

Izzy

Izzy is 22 en afkomstig uit Manchester in Engeland. Ze heeft zo'n beetje iedere week een ander vriendje dus voor haar is er werk aan de winkel in Too Hot to Handle

Jaz

Deze 25-jarige Amerikaanse is ook al zo iemand die niets moet hebben van relaties. Ze zorgt er altijd voor dat ze er piekfijn uitziet. 

Nathan

Dit heerschap is 24 jaar oud en komt uit Kaapstad in Zuid-Afrika. Nathan is een gladde prater en praat naar eigen zeggen iedere vrouw zijn bed in. Daarnaast is Nathan student en klust hij bij als model. 

Patrick

Patrick komt uit het prachtige Hawaii waar hij het probeert te maken als model en acteur. Zijn doel in het leven is zo veel mogelijk vrouwen versieren en zich dan weer zo snel mogelijk uit de voeten te maken. 

Stevan

De 26-jarige Amerikaan Stevan is model van beroep en heeft heel Los Angeles al afgewerkt. Hij is nu toe aan de rest van de wereld. 

Truth

Deze 23-jarige Texaan kreeg een interessante naam mee van zijn ouders. Verder studeert hij en speelt hij basketball. Natuurlijk is hij ook gek op vrouwen.

Too Hot to Handle

amusement | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie