Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Leer de single mannen van Temptation Island: Love or Leave 2023 beter kennen

Reality | 15 dagen geleden | Judith Regeling

©
Foto: Tom Cornelissen
©
Foto: Tom Cornelissen

Het is te hopen dat de vrouwen hun waaiers hebben meegenomen. De single mannen van Temptation Island: Love or Leave 2023 doen de temperaturen nu al flink stijgen met hun killerbody's.

Toch komen ze allemaal slechts voor één ding naar Mexico: om daar de ware liefde te vinden!

Temptation Island: Love or Leave 2023

Vanaf 30 maart start er op streamingdienst Videoland weer een gloednieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. In deze ultieme realityshow hopen diverse stellen te ontdekken of ze met hun perfecte match zijn of dat er toch iemand is die beter bij ze past. Dit doen ze door op date te gaan met diverse singles - en nee, dus niet met verleiders. De vrijgezellen hopen zelf ook hun ware liefde tegen te komen.

Kandidaten 

Eerder deze week stelden we al zowel de koppels voor als de vrouwelijke singles. Hoog tijd dus om ook eens de kijken met welke mannelijke vrijgezellen de bezette dames hun tijd gaan doorbrengen.

Michael (27)

De 27-jarige Michael heeft een lichaam waar vele mannen enkel van kunnen dromen, maar wat hem betreft is dat bijzaak. Hij is namelijk gewoon - net als vele anderen - op zoek naar een maatje waar hij de rest van zijn leven mee kan delen. Als de vrouwen van dit programma dan ook op zoek zijn naar een flinke dosis romantiek, zijn ze bij deze relatieman aan het juiste adres.

Michael uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Michael uit Temptation Island: Love or Leave 2023


Ali (21)

De sportieve dames voelen zich waarschijnlijk snel op hun gemak bij de 21-jarige Ali, die zijn tweede thuis - oftewel de sportschool - voor dit avontuur heeft achtergelaten. Hij houdt van goede gesprekken en zoekt een diepe connectie. Waar hij de vrouwen mee hoopt in te palmen? Nou, vooral met zijn dansmoves, sensuele blikken en zijn mooie lach.

Ali uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Ali uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Chevalier (29)

Waar de single dames niet ouder zijn dan 25 jaar oud, gaat het bij de mannen wat anders. De 29-jarige Chevalier is namelijk ook van de partij. Deze bartender is klaar met het single leven en staat open voor ware liefde. Hij hoopt dan ook een sociale, empathische vrouw tegen te komen op Temptation Island: Love or Leave die een positieve 'vibe' heeft.

Chevalier uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Chevalier uit Temptation Island: Love or Leave 2023


Tony (26)

Waar de bovenstaande mannen duidelijk niet vies zijn om wat van hun lichaam te showen, doet de 26-jarige Tony het wat rustiger aan. Al kunnen wij ons prima voorstellen dat vrouwen alleen al bij het zien van zijn glimlach in katzwijm vallen. Gelukkig voor de dames hoopt hij die dan ook vaak tevoorschijn te halen: hij zoekt namelijk een dame waar hij veel mee kan lachen.

Tony uit Temptation Island: Love or Leave
Tony uit Temptation Island: Love or Leave


Paul (27)

Zeg je 'flirten', dan zeg je in feite 'Paul'. Deze 27-jarige jongeman beschrijft zichzelf immers niet voor niets als een ware casanova. Maar wees gerust: hij maakt echt niet zomaar iedereen het hof. Hij zoekt zelf naar liefde bij een lieve, zorgzame vrouw waar hij goede gesprekken mee kan voeren. Als ze dan ook nog van sport houdt, zal dat vast een pre zijn. Paul verdient zijn geld als personal trainer in de sportschool.

Paul uit Temptation Island: Love or Leave
Paul uit Temptation Island: Love or Leave


Ray (22)

Realityfans zullen bij het zien van de onderstaande foto vast even met hun ogen knipperen, want: hè, doet Bartise uit Love Is Blind nu mee aan Temptation Island: Love or Leave? Helaas (óf nou ja, gelukkig)! Dit is toch echt de 22-jarige Ray. Hij werkt in het dagelijkse leven in de horeca en is een echte sfeermaker. Humor en gezelligheid staan bij hem dan ook bovenaan. 

Ray uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Ray uit Temptation Island: Love or Leave 2023


Matty (32)

Chevalier mocht dan met zijn 29 jaar al een opvallende kandidaat zijn, toch is hij niet de oudste. Die eer gaat naar Matty, een 32-jarige chef-kok. Hij biedt graag een luisterend oor en gaat voor iemand volledig door het vuur. Voor wie? Nou, als er op Temptation Island: Love or Leave een passievolle vrouw rondloopt die weet waar ze staat en wat ze wil, zal Matty daar zeker zijn pijlen op richten.

Matty uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Matty uit Temptation Island: Love or Leave 2023


Jan (26)

Tot slot is daar de 26-jarige Jan, die altijd vrolijk en een behoorlijk liefhebber van feestjes is. Deze zanger is dan ook op zoek naar een gezelligheidsdier en valt op een lieve, verzorgde dame. Hij vindt het ook heel belangrijk dat je iemand altijd in zijn of haar waarde laat en elkaar af en toe vrijlaat. Wie weet dus of zijn droomvrouw op het eiland rondloopt.

Jan uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Jan uit Temptation Island: Love or Leave 2023


De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zijn donderdag 30 maart te zien bij Videoland. Daarna volgt er wekelijks een nieuwe uitzending.

Temptation Island: Love or Leave

Dating | amusement | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie