Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De datingshow Perfect Match scoort op Netflix

Reality | 25 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Aan Perfect Match doen bekende gezichten uit andere Netflix-datingshows nogmaals een gooi naar een nieuwe liefde. En dat concept slaat aan als een dolle.

Perfect Match is op dit moment het best bekeken Netflix-programma in Nederland. Het concept lijkt veel op dat van Love Island. De kandidaten zijn naar een villa op tropische locatie gestuurd om daar hun perfecte match te vinden.

The Perfect Match

De stellen die het goed doen en opdrachten winnen hebben de macht om andere stellen uit elkaar te halen en op date te sturen met nieuwe singles. Het ultieme doel is 'the perfect match' te vinden. Het koppel dat overblijft heeft gewonnen. 

Love is Blind

Aan Perfect Match doen ex-deelnemers mee van de realityshows Too Hot to Handle, Love Is Blind, Selling Tampa, The Circle, The Mole en Sexy Beasts.

De bekendste deelnemers zijn Francesca Farago van Too Hot to Handle, Shayne Jansen en Bartise Bowden van Love Is Blind en Chloe Veitch van The Circle en Too Hot too Handle.  Alle deelnemers zijn bekend met reality-televisie en niet op hun mondje gevallen. En dus nemen de deelnemers geen blad voor de mond. 

Perfect Match

Spel | amusement | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie