Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Clarkson's Farm seizoen 2 in februari te streamen

Reality | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

Het eerste deel van Clarkson's Farm was hilarisch en hopelijk geldt dat ook voor het tweede seizoen waarin Jeremy Clarkson leert om een boer te zijn. De nieuwe reeks staat gepland voor 10 februari op Prime Video. 

Prime Video stopt de samenwerking met Jeremy Clarkson nadat hij in een column nare dingen zei over Meghan Markle maar gelukkig hebben we nog twee seizoenen van Clarkson's Farm te goed. En dat tweede seizoen staat al op punt van beginnen. 

Beginnersfouten

In Clarkson's Farm seizoen 1 was te zien hoe Clarkson, niet gehinderd door enige kennis, probeert boer te worden op zijn enorme boerderij in de Cotswolds, een prachtig gebied in Engeland. Hij maakt alle fouten die een beginner kan maken, maar dan nog net even erger. 

Kaleb en Gerald

Gelukkig heeft hij wat helpers die hem op het rechte pad proberen te krijgen en die helpers zijn zo mogelijk nog leuker dan Clarkson zelf. Vooral de jonge boer Kaleb was in seizoen 1 een schot in de roos. Ook Gerald, de man die onverstaanbaar mompelt terwijl hij zaken repareert, keert terug in het vervolg. 

Winst

In seizoen 2 probeert Clarkson zijn jaarlijkse winst te verhogen (die was vorig jaar 144 pond, dus dat moet kunnen) door zijn boerderij uit te breiden met koeien, meer kippen en een eigen restaurant. 

Clarkson's Farm

informatief | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie