Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Amerikaanse Wie is de Mol? 7 oktober op Netflix en dit zijn de kandidaten

Reality | 4 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Niet zo lang geleden kondigde Netflix een Amerikaanse revival van Wie is de Mol? aan en op 7 oktober kunnen we al naar de eerste afleveringen van The Mole kijken. 

Twaalf Amerikaanse kandidaten reizen af naar Australië waar ze opdrachten moeten voltooien en zoveel mogelijk geld in de pot zien te krijgen. Wij Nederlandse kijkers weten als geen ander dat er ook een Mol tussen de kandidaten zit die de boel probeert te saboteren om die pot zo leeg mogelijk te houden. Het is aan de kandidaten om hem of haar te ontmaskeren. 

De Kandidaten

Dit zijn de kandidaten: Avori is een 26-jarige professioneel gamer, Casey (39) een IC-verpleegkundige, Dom (29) werkt in een fabriek van Ben en Jerry's, de 32-jarige Greg is een marketing consultant die zumba-les geeft en Greg (29) is een brandweerman die eerst aan kooivechten deed en nu als hobby ballroomdansen heeft.

Blonde Viking

De 40-jarige Jo is een pilote, de 27-jarige Kesi doet iets met software en Osei (32) verkoopt huizen. Pranav (29) werkt op een advocatenkantoor en Samara (25) is een therapeute, net zoals de 26-jarige Sandy. De blonde Viking Will (29) doet iets vaags met lifestyle-merken.

7 oktober

Een van hen is de winnaar en een van hen is de Mol. The Mole begint met drie afleveringen tegelijk, daarna is er iedere vrijdag een nieuwe episode te zien.