Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

5 overlevingsshows zoals Outlast die je ook moet zien

Reality | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Outlast is een van de grootste Netflix-successen dit jaar. In het programma moeten de deelnemers zien te overleven in het ijskoude Alaska en dat loopt helemaal uit de hand. Heb je genoten van Outlast? Dan zijn de volgende overlevingsshows misschien ook iets voor je.

5. Running wild with Bear Grylls op Disney+

Survival-expert Bear Grylls gaat in deze serie op pad met een beroemdheid om samen 48 uur lang te overleven in gevaarlijke gebieden. Zo gaat ie met acteur Channing Tatum naar IJsland en overleeft de Ier met Cara Delevinge de bergen van Sardinië. Natalie Portman moet zich zien te redden in de woestijn en Ashton Kutcher gaat mee naar Costa Rica. 

4. Naked and Afraid Op Discovery+

Dit programma zal de grootste nachtmerrie zijn van menigeen. Maar gelukkig hoeven we alleen maar te kijken en niet zelf mee te doen. Iedere aflevering worden twee vreemden naakt in de jungle gedropt waar ze elkaar ontmoeten en 21 dagen lang moeten zien te overleven. Net als in Outlast moeten de deelnemers samenwerken om te overleven, maar de naaktheid maakt dat er niet gemakkelijker op. 

Lees onze recensie van Outlast

3. The Law of the Jungle op Netflix

Spaanse realityserie waarin 12 vreemden in de jungle worden gedropt. Ze moeten in teams missies voltooien om het prijzengeld van 2 miljoen pesos te winnen. De makers maken het allemaal nog iets spannender door deelnemers met geld over te halen hun eigen team te saboteren. 

2. Win the Wildernis op Netflix

Britse show waarin zes echtparen strijden om een kant en klare blokhut in Alaska. Gedurende het programma moeten ze bewijzen dat ze de vaardigheden hebben om te overleven in de kou en de wildernis. 

1. Survivor Australia op Videoland

In de Verenigde Staten loopt Survivor (een soort Expeditie Robinson met onbekende mensen) al 40 seizoenen. De Amerikaanse versie kunnen we hier niet zien, maar op Videoland staat wel de Australische variant waarin 24 deelnemers 50 dagen lang op de Fiji-eilanden de strijd met elkaar aan gaan. 

Outlast

Spel | amusement | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie