Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

20 seizoenen Keeping Up with The Kardashians op Viaplay

Reality | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: E!
©
Foto: E!

The Kardashians zijn reality-tv royalty. Kim, Kourtney, Khloé, Kris, Kendall en Kylie bevolkten 20 seizoenen lang onze beeldschermen met hun glamoureuze bestaan. En op Viaplay zijn alle seizoenen van Keeping up with the Kardashians terug te zien. Advertisement

Het leukste daaraan is misschien wel om nog eens te bekijken hoe het allemaal begon in 2007. Toen Kendall en Kylie nog kinderen waren, Kris Jenner nog getrouwd was met Bruce en de sekstape van Kim groot nieuws was. Het lijkt een eeuwigheid geleden. 

Miljardair

Dit is de serie waaraan The Kardashians-Jenner-telgen hun roem grotendeels hebben te danken. Ze groeiden door dit kijkje in hun leven van relatief onbekende types uit tot wereldsterren. En inmiddels hebben de zussen ontelbare bedrijven op hun naam staan en zijn ze bijna stuk voor stuk miljardair. Gezamenlijk hebben de vrouwen 1,2 miljard volgers op Instagram. Een ongekende hoeveelheid. 

Reality-tv

Of je nu fan bent of niet, de dames hebben een ongelooflijk grote impact gehad op reality-tv in het algemeen en zijn niet meer weg te denken van televisie. In 20 seizoenen van Keeping Up with the Kardashians op Viaplay kun je gelukkig nog tot in den treure genieten van alle glitter, glamour en drama die de Kardashians ons al die jaren hebben gegeven. 

En zo begon het allemaal:

Keeping Up with the Kardashians

Reality | amusement | 2013

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie