©
Foto: BNNVARA

Wat Flix Je Me Nu aflevering 12 staat online

©
Foto: BNNVARA

De leukste podcast over streamen heeft een nieuwe aflevering online staan. En de speciale gast in deze uitzending is Antoinette Hertsenberg die een paar verrassende tips heeft.

Rob Stenders sloeg vanwege een verjaarspartijtje deze keer over, maar Heleen de Geest, Ferry van Beek en Sander Kerklaan keken de afgelopen twee weken behoorlijk veel naar hun tv. En Guidinc. was voor het eerst van de partij! 

Heleen en To the lake

Heleen bekeek de nieuwe Russische Netflix-serie To the lake waarin heel toepasselijk een virusuitbraak centraal staat. Alleen zijn de inwoners van Moskou er een stuk beroerder toe dan wij. 

Better call Saul

Sander keek eindelijk Better call Saul af en Ferry dompelde zich onder in de misdaadserie Godfather of Harlem op Ziggo. En daar was hij zeer over te spreken. 

Antoinette Hertsenberg

Antoinette Hertsenberg heeft behoorlijk wat te vertellen. Ze is pas net aan KLEM begonnen en zeer te spreken over de Nederlandse series. Haar favoriete serie is The handmaid's tale, maar ze houdt ook van het hardere werk zoals The wire en The shield

Tips van Guidinc.

En wij van Guidinc. hebben hard gelachen om Ted Lasso op Apple TV en vonden The Haunting of Bly Manor op Netflix toch een stuk minder eng dan verwacht. Maar of je moet kijken? Luister naar de nieuwe podcast!

http://www.watflixjemenu.nl/2020/10/17/aflevering-12/