Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Pathé brengt Netflix-film The Trial of the Chicago 7 naar de bioscoop

Nieuws | 7 maanden geleden | Constance van Amstel

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Ruim twee weken voor de release op Netflix is The trial of the Chicago 7 op het witte doek te zien. De film met Sacha Baron Cohen gaat 10 dagen in de bios draaien.

Wie de nieuwe Netflix-film The trial of the chigaco 7 op groot scherm wil zien, heeft geluk. De film met onder meer Sacha Baron Cohen en Eddie Redmayne is vanaf 1 oktober 10 dagen lang in de bioscoop te zien. Het is bovendien een primeur aangezien de film pas op 16 oktober bij Netflix verschijnt.

Aaron Sorkin

The Trial of the Chicago 7is geschreven en geregisseerd door Aaron Sorkin (The Social Network, The West Wing) en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit het Amerika van 1968. Een vreedzaam bedoeld protest tegen de Democratische Nationale Conventie mondt uit in een gewelddadige botsing met de politie. De organisatoren van het protest worden ervan beschuldigd de rellen bewust uitgelokt te hebben. Het proces dat daarop volgde was een van de meest beruchte in de geschiedenis.

Pathé en Euroscoop

De Netflix Original is van 1 t/m 10 oktober 2020 in een ‘limited release’ in alle bioscopen van Pathé en Euroscoop te zien. De voorverkoop start vandaag via de website van Pathé en Euroscoop.