Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Meld je aan voor ons streaming-panel!

Nieuws | 3 jaren geleden | Televizier

©
Foto: Guidinc
©
Foto: Guidinc

Kijk jij graag naar films en series on demand? En vind je het leuk om mee te werken aan nieuwe producten op dit gebied? Schrijf je dan nu in voor ons panel!

De makers van Guidinc.nl willen graag jouw mening horen over streamingdiensten zoals Netflix, Videoland, Prime video en al die andere aanbieders. Daarom onderzoeken we nu de mogelijkheid van een streaming-panel. Daarvoor kan je je nu al inschrijven via deze link

Jouw wensen zijn belangrijk

Een aantal keer per jaar willen we dan via online of telefonische onderzoeken en gebruikerstests achterhalen hoe wij beter kunnen inspelen op jouw wensen. Ook kunnen wij je vragen concepten voor nieuwe producten en diensten te testen of beoordelen.

Streaming video nog leuker!

Door mee te doen kun je een waardevolle bijdrage leveren om de wereld van streaming video gebruiksvriendelijker en (nog) leuker te maken!

Als je je hieronder inschrijft, nodigen wij je op een later moment per e-mail uit om deel te nemen aan een eerste onderzoek of test. Je kunt op dat moment nog beslissen of je echt mee wilt doen aan het panel.

Naar het inschrijfformulier