Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nederlandse romkom Zomer in Frankrijk te zien op Videoland

Films | 7 dagen geleden | Irma Tomas

In Nederland is de herfst begonnen maar gelukkig presenteert Videoland een gezellige romkom om je mee terug te nemen naar betere tijden. Mocht je daar behoefte aan hebben. In Zomer in Frankrijk is het gewoon nog warm en bloeit de liefde op. Maar dan wel tussen de verkeerde mensen.

De stellen Walt (Tjebbo Gerritsma) en Lieke (Jasmine Sendar) en Marie (Fockeline Ouwerkerk) en Luuk (natuurlijk Jan Kooijman, want wat is een Nederlandse romkom zonder Jan?) zijn al jaren dikke vrienden. Maar tijdens een vakantie in Frankrijk slaat ineens de vonk over tussen Walt en Lieke.

Raar plan

Ze worden smoorverliefd en vatten plan op om dan ook maar hun wederzijdse echtgenoten aan elkaar te koppelen. Ja, dat is inderdaad heel raar. Maar ja, het gaat om een Nederlandse romkom en daarin gebeuren zelden logische dingen. 

Wegdromen

Zomer in Frankrijk is onlogisch, een tikje flauw en zal geen prijzen winnen, maar als je toe bent aan een tijdelijke ontsnapping van het herfstige weer, dan is het prima materiaal om even bij weg te dromen. 

Vanaf 6 oktober staat Zomer in Frankrijk op Videoland.