Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zin in een avond vol lol? Kijk dan Zombieland: Double Tap op Viaplay

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Columbia Pictures
©
Foto: Columbia Pictures

Negen van de tien keer valt er weinig plezier te beleven aan zombies. Dat is gelukkig compleet anders in Zombieland: Double Tap met Woody Harrelson in de hoofdrol. En die film kun je nu kijken op Viaplay. Advertisement

De heerlijke film Zombieland uit 2009 groeide uit tot een geweldige culthit. Een vervolg kon dus niet uitblijven. Toch duurde het tien jaar voor het daadwerkelijk zover was. Maar gelukkig zijn in het vervolg hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone weer van de partij. 

Witte Huis

In Double Tap is de Verenigde Staten nog steeds overlopen door zombies. Zo ook het Witte Huis waarin onze helden in dit vervolg hun intrek nemen. Het nieuwe, luxe optrekje bevalt in eerste instantie prima totdat de dames hun vleugels uit willen slaan en de benen nemen. 

Columbus en Tallahassee

Columbus (Jesse) en Tallahassee (Woody) gaan ze achterna om de familie bij elkaar te houden en zo komen we o.a. terecht in een hippie-commune, pikken de mannen een wel heel erg domme liftster op en blijken de zombies te evolueren in slimmere en snellere types. 

Uit elkaar spattende zombies

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit vervolg niet zo hilarisch is als het origineel maar als je houdt van spectaculaire actie, ontelbare ranzige uit elkaar spattende zombies (en wie houdt daar nu niet van?) en lekkere flauwe grappen, valt er nog steeds meer dan genoeg pret te beleven. 

Zombieland: Double Tap

Komedie | film | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie