Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuw in oktober op Ziggo Movies & Series

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Komende maand heeft Ziggo Movies & Series weer een aantal nieuwe series en documentaires in petto. Kijk naar de mini-serie The undoing, misdaaddrama Warrior of de onthullende documentaire Agents of chaos.

In oktober gaan op Ziggo Movies & Series en Ziggo Movies & Series XL nieuwe seizoenen van een aantal series van start. Zo kijk je vanaf 5 oktober naar seizoen twee van misdaaddrama Warriors, dat zich afspeelt in het oude Chinatown van San Francisco. Ook PEN15 krijgt een tweede seizoen (20 oktober), en van The good doctor gaat seizoen drie van start (28 oktober).

The undoing

Helemaal nieuw is de zesdelige miniserie The undoing, afkomstig van HBO. Grace en Jonathan Fraser (Nicole Kidman en Hugh Grant) lijken een perfect leven te leiden, maar daar komt een abrupt einde aan met een aantal gruwelijke gebeurtenissen. Je ziet The undoing vanaf 26 oktober, met wekelijks een nieuwe aflevering.

Agents of chaos

Deze tweedelige HBO-documentaire van Oscarwinnaar Alex Gibney onderzoekt de inmenging in de laatste Amerikaanse presidentsverkiezingen. Agents of chaos toont niet alleen de Russische 'troll farms', maar vertelt ook dat prominente Amerikanen aan de manipulatie meewerkten. Te zien vanaf 5 en 6 oktober.

Aruanas

In Aruanas richten drie idealistische vrouwen een organisatie op die kritisch onderzoek doet naar mijnbouwactiviteiten in het Amazonegebied. Ze stuiten op een complex web van milieucriminaliteit en corruptie. Te zien vanaf 8 oktober.

Siren

Er verschijnt ene mysterieus meisje in Bristol Cove. Heeft zij iets te maken met de oude legende die vertelt dat de kustplaats ooit werd bewoond door zeemeerminnen? De fantasyserie Siren begint op 8 oktober.

Raised by wolves?

Een titel die ontbreekt tussen de nieuwe premières op Ziggo Movies & Serie is Raised by wolves. Deze serie ging begin vorige maand als exclusieve titel van start op HBO Max, de nieuwe Amerikaanse streamingdienst van HBO. In Nederland zijn de meeste series van HBO te zien bij Ziggo, maar het is nog onduidelijk of dat met de exclusieve HBO Max-series ook het geval is. Raised by wolves is een sf-serie uit de koker van Ridley Scott, de maker van Alien en Blade runner.

The Undoing

drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Agents Of Chaos

documentaire | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie