Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah: nieuwe Adam Sandler-komedie nog dit jaar op Netflix

Films | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Alles wat Adam Sandler maakt voor Netflix groeit uit tot een megahit en dat maakt dat de verwachtingen voor You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah ook hooggespannen zijn. In de komedie lopen de plannen voor een bat mitswa helemaal in het honderd.

Een bat mitswa is de belangrijkste gebeurtenis in het leven van twaalfjarige Joodse meisjes. Het betekent dat ze religieus volwassen worden, maar belangrijker nog: er wordt een megafeest georganiseerd. En Stacy Friedman heeft grootse plannen voor haar bat mitswa. 

Het ergste gebeurt

Ze wil een geweldige jurk, haar beste vrienden aan haar zijde en dansen met Andy Goldfarb, de jongen op wie ze een oogje heeft. Maar alles loopt in de soep. Haar moeder koopt een vreselijk lelijke glitterjurk, de teksten die ze uit haar hoofd moet leren, kan ze maar niet onthouden en dan gebeurt er ook nog het allerergste. Iets waardoor Stacy iets zegt wat haar hele sociale leven naar de gallemiezen helpt: 'You are So not invited to my bat mitzvah!'. 

Bijna de hele familie Sandler speelt mee in de film. Adam is Dannie Friedman, de vader van Stacy. Zijn vrouw Jackie, en hun dochters Sunny en Sadie zijn ook van de partij. 

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah staat deze zomer op Netflix. 

Murder Mystery

De meest recente hit van Adam Sandler op Netflix is Murder Mystery 2. Die film werd in de eerste drie dagen wereldwijd al 42 miljoen keer bekeken. En dat terwijl die komedie niet erg enthousiast werd ontvangen door recensenten. Van die mening trok het publiek zich niets aan. Adam Sandler blijft een kijkmagneet voor Netflix. 

Murder Mystery

Actie | film | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie