Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Extreem gewelddadige Spaanse film Xtremo op Netflix

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de Spaanse actiefilm Xtremo keert een voormalig huurmoordenaar terug naar zijn oude beroep. En hij wil maar een ding: wraak! 

De Spanjaarden zijn al een tijdlang lekker op dreef als het gaat om Netflix-films en series. We hebben nog maar net de achtbaan die El Inocente heet achter de kiezen of Xtremo duikt alweer op. 

Lucero en Max

Twee jaar geleden deed Lucero het ondenkbare: hij vermoordde de vader en zoon van zijn broer Max en liet Max zelf voor dood achter. Wanneer de mannen van Lucero ook nog de familie van Leo, de nieuwe protegé van Max vermoorden, is de maat vol. Max wil wraak. Hij maakt een lijst van iedereen die eraan moet geloven en werkt zijn lijstje vakkundig af. 

Meer behoefte aan Spaans? Dit zijn 10 Spaanse serie die je vast nog niet hebt gezien

Kill Bill

Dat doet een beetje denken aan Kill Bill waarin The Bride (Uma Thurman) ook vakkundig een lijst afwerkte van de hele kring rond Bill. Maar Xtremo belooft hoe dan ook een bloederig geheel te worden. De makers beloven in ieder geval een onvermoeibare actiefilm. 

Teo García

De hoofdrollen worden gespeeld door Teo García, Óscar Jaenada, Óscar Casas en Andrea Duro. Teo García is de grote man. Hij speelt niet alleen de hoofdrol maar bedacht ook het verhaal en schreef het script. Xtremo staat vanaf 4 juni op Netflix.