Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Gekmakend spannend: thriller The Woman in the Window op Netflix

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Anna Fox heeft pleinvrees en bekijkt de wereld het liefst vanachter de ramen van haar appartement. Dan ziet ze bij de buren iets vreselijks gebeuren... of niet? Netflix presenteert de trailer van de zenuwslopende thriller The Woman in the Window.

Tijdens de lockdown hebben we allemaal kunnen ervaren wat er met je gebeurt als je te lang binnen zit. De muren komen op je af, en je wordt er geen gezonder mens van. In The Woman in the Window weet Anna Fox niet beter, want door haar ernstige pleinvrees komt ze nooit buiten.

A.J. Finn

In plaats daarvan bestudeert ze haar buren vanachter het raam. Als ze op een avond in een van de buurhuizen iets schokkends ziet, begint ze ernstig aan zichzelf te twijfelen. The Woman in the Window vertelt een gekmakend spannend verhaal, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Amerikaanse schrijver A.J. Finn.

Trailer

Amy Adams

In The Woman in the Window wordt de belangrijke hoofdrol van Anna gespeeld door Amy Adams. In andere rollen zie je Gary Oldman (Darkest Hour), Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier) en Julianne Moore (Still Alice).

Wanneer te zien op Netflix?

Eigenlijk zou de film van regisseur Joe Wright anderhalf jaar geleden al zijn verschenen, maar natuurlijk kwam daar door het coronavirus niets van terecht. Gelukkig duurt het wachten niet al te lang meer, je ziet The Woman in the Window vanaf 14 mei op Netflix verschijnen.

Nu zin in iets spannends? Check deze kijktips dan: