Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De geinige film Wil de Krokodil staat bijna op Netflix

Films | 6 dagen geleden | Irma Tomas

Op 20 juni staat de leuke film muzikale live-action film Wil de Krokodil met Soy Kroon op Netflix. Dat is er eentje voor het hele gezin. Zelfs voor de ouders valt er wat te lachen. 

Het begint allemaal wanneer een de lager wal geraakte goochelaar Hector P. Valenti (een hele leuke Javier Bardem) een schattige babykrokodil vindt in een dierenwinkel in New York. En deze krokodil kan nog prachtig zingen ook! Hector ziet meteen de potentie voor een dubbelact waarmee hij veel geld kan verdienen. Dit is dé kans voor Hector om het eindelijk helemaal te gaan maken.

Het gezin Primm

De twee hebben de grootste lol terwijl ze mooie duetten zingen. Maar wanneer het tijd wordt om het podium op te gaan, blijkt krokodil Wil te lijden aan plankenkoorts. En dus flopt de show van Hector gigantisch. Hij gaat er vandoor om geld te verdienen en laat Wil alleen achter. Wanneer het gezin Primm met zoontje Josh vervolgens hun intrek neemt in het huis, worden hij en Wil al snel dikke maatjes.

Vriendelijke croc

In eerste instantie probeert Josh zijn inmiddels volwassen huisgenoot verborgen te houden voor zijn ouders. Maar dat is natuurlijk onbegonnen werk en dan moet Josh zijn pa en ma ervan zien te overtuigen dat Wil niets kwaads in de zin heeft. De film is gebaseerd op de Lyle, Lyle, Crocodile-boeken van Bernard Waber die Lyle in 1962 bedacht en die daarna nog talloze verhalen schreef over de vriendelijke croc.

Soy Kroon

Op Netflix wordt de film aangekondigd als Wil, de Krokodil en niet onder de originele titel Lyle, Lyle Crocodile dus we gaan ervan uit dat je niet voor de Engelstalige versie kan kiezen. Dat is op zich jammer Shawn Mendes de liedjes zingt. In de Nederlandse versie is dat Soy Kroon. 

Lyle, Lyle, Crocodile

Avontuur | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie