Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De goeie overval-film Widows staat binnenkort op Netflix

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Wanneer Harry Rawlings en zijn bende omkomen tijdens een mislukte overval in Chicago blijft zijn weduwe Veronica zitten met een miljoenenschuld. Er zit niets anders op dan zelf een overval te plegen.

Veronica (Viola Davis) is het geld schuldig aan de foute politicus Jamal Manning. En dat geld heeft ze niet. Het enige wat ze na de dood van Harry wel heeft, is zijn notitieboekje met daarin details van zijn vorige en toekomstige plannen. En dat brengt Veronica op een lumineus idee. 

Alle weduwen

Samen met de weduwen van de andere bendeleden plant ze een roofoverval die miljoenen zou kunnen opleveren en daarmee zouden alle financiële problemen in een keer de wereld uit zijn. 

Steve McQueen

Intussen vindt er ook een steeds grimmiger verkiezingsstrijd plaats die de immense verschillen tussen arm en rijk in Chicago blootlegt. Oh ja, en de politie is ook nog eens hartstikke corrupt. Widows werd tenslotte mede-geschreven door Steve McQueen, die de Oscar voor beste regisseur won voor 12 Years a Slave. Dat maakt Widows niet zomaar een goeie heist-film, maar eentje met diepgang. 

Liam Neeson 

En met goede acteurs, want naast Viola Davis, doen ook Colin Farrell, Elizabeth Debicki , Michelle Rodriguez, Robert Duvall en Liam Neeson mee. 

Widows (2018) staat vanaf 27 oktober op Netflix.