Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het griezelig leuke We Have a Ghost is een groot succes op Netflix

Films | 29 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een komische griezelfilm voor jong en oud is onverwacht een groot succes. We Have a Ghost met David Arbour, Anthony Mackie en Jennifer Coolidge is op dit moment de best bekeken film op Netflix.

De familie Presley heeft een geheim op zolder. Daar woont namelijk het spook Ernest, waar iedereen van het gezin zo zijn eigen band mee heeft. Als zoon Kevin met Ernest op pad gaat om uit te zoeken wat er met hem gebeurd is, komen ze in het vizier van de CIA. 

We Have a Ghost

Veel lachen en een beetje griezelen is een recept dat regisseur Christopher Landon wel vaker met succes hanteert. Eerder maakte hij namelijk Scouts Guide tot the Zombie Apocalypse, Happy Death Day en Freaky. Als je die nog niet hebt gezien: het zijn echte aanraders.

Cast

Het spook Ernest wordt gespeeld door een goede bekende van de Netflix kijker: het is David Arbour, ook bekend als sheriff Hopper uit Stranger Things. Vader Frank wordt gespeeld door Anthony Mackie (Falcon van The Avengers), komiek Tig Notaro (Star Trek: Discovery) speelt spokendeskundige Leslie Monroe en er is een glansrol voor Jennifer Coolidge. De 61-jarige ster uit de American Pie-films maakte een comeback dankzij The White Lotus en heeft momenteel de rollen voor het uitzoeken.

Trailer

Dat We Have a Ghost zo lekker scoort op Netflix komt waarschijnlijk doordat de film leuk is voor jonge kijkers, maar ook voor hun ouders. Het verhaal lijk namelijk zo uit de jaren tachtig of negentig te komen en past in de traditie van films als Beetlejuice en The Goonies. De film staat momenteel op 1 in de Netflix Top 10 en hieronder kun je de trailer bekijken.

We Have a Ghost

Komedie | film | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie