Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Watskebeurt met de peperdure Netflix-film The Mothership?

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

The Mothership werd al tijden geleden aangekondigd door Netflix maar sindsdien is het stil rond de sf-film waarin Halle Berry de hoofdrol speelt.

Het mysterie begint als volgt. Begin 2022 kondigde Netflix aan dat The Mothership met actrice Halle Berry in de hoofdrol nog dat jaar zou verschijnen op de streamingdienst. Op dat moment was de film al helemaal af en leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar wat er ook gebeurde, in heel 2022 geen spoor van The Mothership op Netflix. 

Einde 2023

In juni van dit jaar schiep acteur Omari Hardwick duidelijkheid over het lot van de film. Volgens Omari zou The Mothership aan het einde van 2023 in première gaan. Toch zat de film in januari niet tussen de titels die Netflix voor dit jaar aankondigde. En tot nu toe is daar geen verandering in gekomen. 

Geschrapt? 

Daarom lijkt het waarschijnlijk dat The Mothership is verplaatst naar 2024 of dat ie helemaal geschrapt is. Pijnlijk voor een productie die 40 miljoen dollar kostte en een superster in de hoofdrol heeft. Daarnaast werd The Mothership geschreven door Matthew Charman die genomineerd werd voor een Oscar voor zijn script voor Bridge of Spies met Tom Hanks. The Mothership is ook het regiedebuut van Charman. 

Buitenaards

In de film speelt Halle Berry, Sara Morse, wier echtgenoot een jaar geleden verdween van hun boerderij. Sara ontdekt een vreemd buitenaards voorwerp onder hun huis en gaat met haar kinderen op zoek naar haar man en naar de waarheid.  

Dit zijn de enige beelden die tot nu toe van The Mothership verschenen.