Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wat is Hidden Strike, de film die momenteel als een dolle scoort op Netflix?

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

De bios sloeg hij over, maar Hidden Strike is momenteel de best bekeken film op Netflix.

Welke films wel en niet scoren op Netflix is altijd een beetje koffiedikkijken. Soms staat een film van een paar jaar oud opeens weer in de top 10, en een film die niet goed genoeg was voor de bioscoop kan op Netflix opeens wekenlang nummer 1 zijn. De actiecomedy Hidden Strike hoort bij die laatste categorie.

Hidden Strike

Nadat een Chinese olieraffinaderij in Irak wordt aangevallen door Owen Paddock en zijn huurlingen, zet voormalige elitesoldaat 'Dragon' Luo Feng alles op alles om de werknemers aan boord van elf bussen in veiligheid te brengen. In Hidden Strike speelt Jackie Chan de rol van Dragon en mag Pilou Asbaek (Euron Greyjoy uit Game of Thrones) de schurk Paddock vertolken. Er is ook een rol voor John Cena (Peacemaker), die marinier Chris Van Horne speelt. 

Chinees-Amerikaans

Gezien de cast is het niet verwonderlijk dat het hier om een Chinees-Amerikaanse productie gaat. Het budget was met 80 miljoen dollar best aardig, maar de film is maar op een paar plekken op het grote scherm vertoond. De rest van de wereld kan de film zien op Netflix. Dat hij het daar zo goed doet komt waarschijnlijk niet door de hoge kwaliteit, want Hidden Strike heeft een score van 17 procent op Rotten Tomatoes.

Netflix

Misschien is Hidden Strike zo leuk omdat hij zo slecht is? Of is het de wisselwerking tussen Chan en Cena die hem de moeite waar maakt? Kijk gerust zelf en wees gerust: je bent niet de enige!