Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Luister nu naar Wat Flix je Me Nu aflevering 13

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Luister naar een nieuwe aflevering van de leukste podcast over streaming. De streammusketeers hebben weer toptips voor je en de bekende Netflixer van deze week is Evelien de Bruijn.

Heleen de Geest is er deze week niet bij, maar ze gaf wel een tip door: The loudest voice (NPO Plus) met Russell Crowe in de hoofdrol als Roger Ailes, de man die Fox News op poten zette en die zijn handen niet kon thuishouden.

La Révolution

Irma van Guidinc. keek naar La révolution op Netflix, een compleet bizarre serie over de aanloop naar de Franse revolutie. Maar dan met voodoo en (aantrekkelijke) zombies met blauw bloed! Omarm het idee en dan is het erg leuk.

Evelien de Bruijn

Hoewel Evelien de Bruijn op tijd naar bed gaat vanwege haar werk bij de radioshow Ekdom in de Morgen ziet ze toch nog kans wat leuke series te bekijken. The young pope (Ziggo) is een van haar favorieten. Dat komt door het verhaal en door Jude Law die een ongelofelijke sexy  Paus is.

The Boys

Sander vindt de superheldenserie The boys op Amazon Prime fantastisch. Deze helden zijn nu eens niet onfeilbaar maar corrupt en fout. Keihard, zwart maar wel met humor. Echt ruig. Zo ruig dat Sander niet eens wil zeggen hoe ruig.

Green Book 

Ferry geeft als tip de film Green book (Amazon Prime) een film die hij de afgelopen twee weken maar liefst 2x heeft bekeken. Een indringende film over vooroordelen, racisme en begrip. Irma vraagt ook aandacht voor The queen’s gambit (Netflix) over een meisje dat niet alleen is verslaafd aan schaken maar ook drugs en alcohol.

Broadchurch

Beste serie aller tijden voor Evelien is Broadchurch (Netflix). Ook heeft ze genoten van The morning show (Apple TV). En ze herkent de jaloezie en het gedoe achter de schermen uit eigen eraring. Rob gooit de muziekserie High fidelity (Hulu via Apple TV) in de groep. Een mooie remake van de film High fidelity uit 2000 met deze keer een inclusieve cast.

Ik geloof in mij

Het is dan wel geen streaming, maar volgens Rob is de serie Ik geloof in mij op SBS 6 zo leuk dat we die allemaal moeten zien. Vooral volkszanger René le Blanc steelt de show.

Luister hier naar de nieuwste aflevering van Wat flix je me nu