Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Hongkongse blockbuster Warriors of Future naar Netflix

Films | 14 dagen geleden | Irma Tomas

Heel vaak zien we hier in het Westen geen films uit Hong Kong maar met Warriors of Future hebben we meteen een grote te pakken. Het is de eerste grootse rampenfilm uit het verre Oosten.

in Warriors of Future is de aarde een kale, dorre plek, verwoest door vervuiling en klimaatverandering. Het wordt beter maar ook erger wanneer een enorme meteoriet op onze planeet knalt met daarin een buitenaardse klimop die de aarde reinigt maar verder alles op zijn pad doodt.

Sterpiloot Tai Lai

Het is aan sterpiloot Tai Lai (Gu Tianle) en zijn team om een de plant met een genetische kogel kapot te maken. Dat mislukt en vervolgens treedt plan b in werking. Dat betekent dat 160.000 mensen zullen sterven, inclusief Tai Lai en zijn team. Baas en vriend Zheng Zhongsheng (Liu Qingyun) heeft drie uur om Tai Lai te vinden voordat het te laat is. 

De vriendin van Tai Lai vindt ondertussen bewijs dat de missie van Tai bewust gesaboteerd is. 

2 december

Warriors of Future, dat door productieproblemen vijf jaar duurde om af te maken, was een enorme hit in China, maar de recensies bleven wel een beetje achter. Warriors of Future staat vanaf 2 december op Netflix