Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Op vrijdag de 13e moet je vooral deze Netflix-films kijken!

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We lieten de voor de hand liggende Friday the 13th-films even links liggen en kozen voor deze drie griezels. Kijk en huiver!

Insidious

Wil je eng? Dan krijg je eng met deze film waarin een een leuk gezin verhuist naar een nieuw huis. Maar dan volgt er een alles behalve 'ze leefden nog lang en gelukkig'. Het spookt namelijk behoorlijk in het huis. En het zoontje van het stel raakt ook nog eens in coma. Insidious komt van de makers van Saw en Paranormal Activity en dat zijn mensen die weten wat griezelen is. Patrick Wilson en Rose Byrne spelen het ongelukkige koppel. 

Zet Insidious op je kijklijst

mother!

Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in deze donkere, zeer verontrustende film. Lawrence en haar echtgenoot, een getroebleerde dichter krijgen gek genoeg steeds bezoekers in hun huis. Mensen die ze helemaal niet hebben uitgenodigd en dat maakt de vrouw deze huizes langzaam gek. Javier Bardem, Michelle Pfeiffer en Ed Harris doen allemaal mee in deze enge film. 

Sinister

Toen wetenschappers onderzoek deden naar enge films, leverde dit kunstwerkje de hoogste hartslag op bij de deelnemers. Er zitten dan ook flink wat schrikmomenten in. En dan hebben we het nog niet eens over de ronduit vreselijke openingsscène. Ethan Hawke speelt misdaadromanschrijver Ellison Oswalt, die in zijn nieuwe huis een stel lugubere films ontdekt. 

Zet Sinister op je kijklijst

Sinister

Horror | film | 2012

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Insidious

Horror | film | 2010

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie