Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Bereid je voor op de waanzinnig Vlaamse actiekomedie H4Z4RD op Videoland

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Dutch Filmworks
©
Foto: Dutch Filmworks

Dat de Belgen een aardig filmpje kunnen maken, bewezen ze al met o.a. Zillion en Rebel, maar voor de spectaculaire actiekomedie H4Z4RD werd echt alles uit de kan gehaald. En de hele film speelt zich af in en rond de goudkleurige Lexus van hoofdpersoon Noah. H4Z4RD staat vanaf 14 februari op Videoland. 

Noah (Dimitri Vegas) heeft alles over voor zijn auto, vriendin Lea en dochtertje Zita. Wanneer hij op een dag zijn geliefde auto heeft gepoetst, besluit hij een stukje te gaan rijden in Antwerpen met zijn lispelende neef Carlos (Jeroen Perceval) en diens vriend Kludde (Frank Lammers. Ze kunnen lekker hun gang gaan, maar Noah moet wel om half vier stipt zijn dochter van school ophalen.

Overval

Noah weet alleen niet dat Carlos en Kludde van plan zijn om een huis in Brasschaat te overvallen en dat zet zijn dag volledig op z'n kop. Zeker wanneer de overval helemaal verkeerd loopt. Noah, Carlos en Kludde moeten op de vlucht in de Lexus.

H4Z4RD kreeg hele lovende recensies bij onze Zuiderburen die ons bezweren dat de film garant staat voor anderhalf uur lang hele snelle en vermakelijke actie.