Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit muzikale beertje komt binnenkort naar Netflix

Films | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De zomerse animatiefilm Vivo zit al zeker tien jaar in de planning. Hij is gebaseerd op een idee van de populaire zanger en acteur Lin-Manuel Miranda, die ook de originele liedjes maakte en zong voor de film. Door de coronamaatregelen sneuvelde Vivo in de bioscoop, maar nu kun je hem al heel snel zien op Netflix.

Vivo is een grappige kinkajoe, een rolstaartbeertje dat veel bekijks trekt op de straten van Havana. Samen met zijn eigenaar Andrés verdienen ze de kost met zang en dans. Op een dag stuurt Andrés de kleine Vivo op een belangrijke missie naar Miami.

Lin-Manuel Miranda

Lin-Manuel Miranda, bekend van Hamilton en de nieuwe bioscoopfilm In the Hights, legde zijn idee voor Vivo al in 2010 voor aan de DreamWorks animatiestudio. Toen de film daar niet van de grond kwam, pikte de animatietak van Sony Pictures de film op. Vivo is de eerste lange muzikale animatiefilm van Sony.

Bekende stemmen

Naast Lin-Manuel Miranda hoor je nog meer bekende stemmen in Vivo, onder meer van diva Gloria Estefan en actrice Zoe Saldana. Michael Rooker verzorgde de stem van de schurkachtige python Lutador.

Première

Op 6 augustus zie je Vivo op Netflix. Onderstaand fragment geeft je alvast een muzikaal voorproefje.