Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Videoland kondigt kerstfilm Eerste Hulp bij Kerst aan

Films | 2 maanden geleden | Jef Willemsen

©
Foto: Screenshot NPO 1
©
Foto: Screenshot NPO 1

Videoland trakteert abonnees dit jaar op een heuse kerstfilm van eigen bodem. In Eerste hulp bij kerst worden vier medewerkers van een Eerste Hulp op kerstavond gevolgd terwijl ze hun handen vol hebben aan de zorg en hun eigen sores. Soy Kroon (foto) speelt een van de rollen.

Op papier klinkt het plot van Eerste hulp bij Kerst een beetje als filmklassieker Love actually. Vier totaal verschillende mensen die op dezelfd Kerstavond dealen met hun issues en elk om hun eigen reden liever werken dan de mooiste tijd van het jaar vieren.

Ziekenhuiskerst

Maar ook in het ziekenhuis is het kerst en jaar hebben Lily, Ben, Yannick en Shanti hun handen vol. Naast de reguliere zorg krijgen ze te maken met een nietsontziende sneeuwstorm, een overenthousiast gospelkoor, ontsnapte rendieren, vreemde bezoekers, magische momenten en een mysterieuze patient zonder naam. En de Kerstman laat ook nog van zich horen.

Cast

Zoals een echte feestdagenfilm betaamt is er een groot blik BN'ers opengetrokken om de cast te vormen. Naast een rol voor romcom-veteraan Soy Kroon doen mee Eva Laurenssen, Teun Luijkx, Yari van der Linden, Soumaya Ahouaoui, Lily Vreeswijk, Ben Hartog, Yannick Meyer, Shanti Marsman, Tim Haars, Leopold Witte, Peter Paul Muller, Imanuelle Grives, Ellen Pieters en Nyncke Beekhuyzen. Ook Splinter Chabot duikt op.

Eerste hulp bij Kerst is vanaf woensdag 6 december te zien op Videoland.