Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis: de thriller Don't Worry Darling met Harry Styles

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Zelden was er van tevoren meer te doen over een film dan om Don't Worry Darling, van regisseur Olivia Wilde. Maar leverde al het geruzie en gedoe ook nog een goede film op? Dat kun je vanaf vandaag zien op Pathé Thuis waar ie vanaf 4,99 euro te koop is.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Wat was er allemaal aan de hand bij Don't Worry Darling? Shia LeBoeuf werd ontslagen wegens wangedrag. Oliva Wilde kreeg een affaire met zijn vervanger Harry Styles, die vlak daarvoor nog iets had met tegenspeler Florence Pugh. En dat alles maakte de sfeer op de set er vanzelfsprekend niet beter op. Florence Pugh weigerde vervolgens promotie te doen voor de rolprent en tijdens de première in Venetië zou Harry zelfs gespuugd hebben op zijn collega Chris Pine. Al werd dat later weer ontkend.

Harry Styles en Florence Pugh

Maar het gaat natuurlijk om de film. Harry Styles en Florence Pugh spelen in dit kleurrijke drama het echtpaar Alice en Jack dat in jaren vijftig van de vorige eeuw hun intrek heeft genomen in het idyllische plaatsje Victory, een experimentele gemeenschap in de woestijn van Californië waar de mannen werken voor het uiterst geheime Victory Project en hun vrouwen geen andere taak hebben dan te genieten van hun perfecte, luxe leventje en vooral niet te vragen waar hun echtgenoten mee bezig zijn.

Geheim project

Maar wanneer Alice begint de boel op den duur te wantrouwen en toch vragen begint te stellen over het geheime project en diens charismatische oprichter Frank (Chris Pine), ontstaan er barsten in haar vlekkeloze bestaan en verandert Don't Worry Darling in een thriller. Niet iedere recensent was dolenthousiast over de film, maar Olivia Wilde krijgt overal wel veel complimenten voor de geweldige jaren vijftig aankleding. En ook Florence Pugh en Chris Pine spelen de sterren van de hemel. 

Hoe popster Harry Styles het ervan af brengt kun je vanaf 4,99 zien bij Pathé Thuis. 

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99

Don't worry Darling

Drama | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie