Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vanaf 1 juli: lekker veel romantiek op Netflix

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Netflix denkt deze zomer aan romantici. De streamingdienst heeft op 1 juli vier ongelooflijk romantische rolprenten in de planning staan. 

Stel je niet al te veel voor van de films, het gaat over het algemeen om van die goedkoop gemaakte Hallmark-films die barsten van de cliché's maar nog steeds best leuk zijn. 

Big Sky River

Tara heeft een vervelende scheiding achter de rug. Om een frisse start te maken, gaat Tara terug naar het plaatsje waar ze opgroeide, Parable in de staat Montana. Daar komt ze naast een aantrekkelijke sheriff te wonen en je begrijpt wel wat er dan gebeurt. 

Romance in Style

Ella’s unieke kledingontwerpen inspireren uitgever Derek om mode voor grote maten in zijn glossy op te nemen. Derek realiseert zich al snel dat niet alleen Ella's ontwerpen hem veel doen. 

Little Italy

Een jong stel wordt straalverliefd maar krijgt te maken met een oorlog tussen hun families die allebei een pizzarestaurant hebben. Hayden Christensen en Emma Roberts spelen de hoofdrollen. 

Curious Caterer: Dying for Chocolate

Deze laatste film is niet heel erg romantisch maar als je bovenstaande films leuk vindt, dan is deze vast ook wat voor je. 

Cateraar Goldy Berry werkt samen met rechercheur Tom Schultz om de mysterieuze dood van haar vriendin te onderzoeken. En zo ontdekt ze een geheim recept voor moord. 

Al deze films staan op 1 juli op Netflix.