Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Kerstcadeau voor alle Ziggo-kijkers: gratis films en Max Verstappen docu

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Je hoeft geen extra abonnement of pluspakket te hebben om te kunnen kijken naar de gratis films van Ziggo. Tijdens de Uitpak Weken zie je familiefilms, kerstfilms en een docuserie over Max Verstappen.

In december zet Ziggo twee selecties met gratis films klaar voor de abonnees. Tot en met 16 december kijk je onder meer naar Demain tout commence, Lion en De GVR

Kerstfilms

Op 17 december vervangt Ziggo de films door een verse lading, met onder meer La la land, All you need is love en Paddington. Daarnaast is er een een selectie van kerstfilms, zoals Forever Christmas en A gift for Christmas.

Max Verstappen

Maar voor de liefhebbers van Formule 1 en Max Verstappen in het bijzonder heeft Ziggo nog wat extra's. In de driedelige documentaireserie Max Verstappen: whatever it takes wordt de opkomst van de coureur getoond, verteld door de personen die het dichtst bij hem staan. Samen met uniek beeldmateriaal uit de jeugd van Verstappen en kijkjes achter de schermen geeft deze exclusieve documentaire een zeldzame inkijk in zijn wereld. 

Zo kijk je

Alle films en de documentaireserie Max Verstappen: whatever it takes zijn te zien via de Ziggo Mediabox, de Ziggo GO app of de Ziggo GO website.