Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Turkse romantische komedie Sen Inandir wereldwijde hit op Netflix

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix-kijkers over de hele wereld hebben in deze onzekere tijden duidelijk behoefte aan wat gezellige romantiek. De Turkse romcom Sen Inandir staat in de top 10 in 77 landen. En dat is nog niet alles. 

Extraction 2 is over de hele wereld nog steeds de onbetwiste nummer 1 maar daarna is het vooral romantiek dat de klok slaat. De romantische Spaanse film Través del Mar is direct na de beukende Chris Hemsworth de populairste film, dan volgt Sen Inandir gevolgd door The Perfect Find, ook al zo'n romantisch geval. 

Omdat romantiek over de hele wereld aanslaat, kunnen we de komende tijd vast en zeker nog veel meer romcoms uit de Netflix-stal verwachten. 

Sen Inandir

Als je Sen Inandir nog niet hebt gezien, de film gaat over Sahra en Deniz, die ontdekken dat hun beider grootmoeders buiten hun weten om een 'toevallige' ontmoeting hebben geregeld. In het begin willen de twee niks van elkaar weten, maar ze ontdekken al snel dat ze elkaar nog van heel vroeger kennen. Daarna worden ze verliefd tot een paar zaken uit het verleden naar boven komen.