Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Hou je van true crime? Dan moet je deze docu zien!

Films | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De documentaire American Murder: The family next door over Shannan Watts en haar kinderen op Netflix is zo ijzingwekkend dat kijkers er onwel van worden. 

Shannan Watts hield ervan om veel filmpjes op Facebook te posten. We zien haar en haar knappe man Chris met hun twee schattige dochtertjes CeCe en Bella spelen op het strand, op familiebezoek en kokend in huis. Ogenschijnlijk dolgelukkig. 

Alles is echt

Maar wanneer Shannen en haar dochters in 2018 als vermist worden opgegeven, zien we dankzij de bodycams van politiemannen ook de eerste reactie van Chris Watts, het politie-onderzoek wat daarna volgt en de verhoren. Alles is echt, niets wordt nagespeeld. 

Intieme berichten

We komen nog meer over de zieleroerselen van Shannan te weten (misschien zelfs meer dan we zouden willen) door de intieme appjes die ze haar vriendinnen stuurde. Alle beelden en berichten werden door de documentairemaker gebruikt met toestemming van de familie van Shannan. Dit alles bij elkaar maakt American murder uniek. De docu staat sinds woensdag op Netflix en komt hard aan bij kijkers.  

American Murder: The Family Next Door

documentaire | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie