Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Oef! De trailer van de Netflix-film Spiderhead is spectaculair

Films | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De trailer van de actiefilm Spiderhead ziet er zo tof uit dat wij niet kunnen wachten tot ie op de streamingdienst staat. En Chris Hemsworth is de onbetwiste ster.

Hemsworth speelt uitvinder Steve Abnesti. Hij heeft een hypermoderne gevangenis op een prachtig tropisch eiland laten bouwen. De gevangenen lijken mazzel te hebben want ze krijgen strafvermindering en leuke kamers wanneer ze mee willen doen aan een medisch experiment dat mensenlevens kan redden. Daarvoor moeten ze wel geestverruimende middelen innemen. 

Miles Teller

Die middelen lijken in het begin goed te werken, maar wanneer twee van de gevangen, Steve (Miles Teller) en Lizzy (Jurnee Smollett) zien dat ze hun vrije wil beginnen te verliezen, komen ze in opstand. 

Er valt wat te lachen

Dit verhaal lijkt bloedserieus maar aan de trailer te zien, valt er genoeg te lachen. Vooral met Chris Hemsworth. Spiderhead is een soort combinatie tussen een actiefilm en een zwarte komedie met een vleugje horror. Regisseur van de film die op 17 juni op Netflix staat, is Joseph Kosinsk.