Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer van de Nederlandse Netflix-speelfilm Forever Rich

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We kregen eerder al een teaser van Forever Rich maar nu heeft Netflix de eerste volledige trailer van de Nederlandse film Forever Rich met Jonas Smulders online gezet. Je kunt vanaf 1 oktober kijken. 

In de film staat Richie (Jonas Smulders) op het punt de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende en gemaskerde tieners beroofd van zijn pronkjuweel; een peperduur horloge.

Alles te verliezen

De beelden van de vernederende beroving gaan viraal, en Richie dreigt alles te verliezen. Wat volgt is een koortsachtig kat-en-muisspel waarin hij in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn imago te herstellen. De trailer ziet er niet verkeerd uit, dus dat belooft wat.

Cast

De cast bestaat verder uit Daniël Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal). De film werd geregisseerd door Shady El-Hamus (Nightshade), die het script schreef samen met Jeroen Scholten van Aschat.

Forever Rich gaat op 1 oktober wereldwijd in première.