Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze topfilms komen dit jaar nog naar Netflix

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft dit jaar nog grootse plannen als het om films gaat. Daar zitten waarschijnlijk prutfilms tussen maar ook een paar pareltjes. Bijvoorbeeld met Leonardo DiCaprio, Idris Elba en Benedict Cumberbatch.

10 september

Kate

Actiefilm waarin Mary Elizabeth Winstead een nietsontziende huurmoordenaar speelt die nu zelf het slachtoffer is. Ze is vergiftigd en heeft 24 uur de tijd om wraak te nemen op haar moordenaar. Woody Harrelson doet ook mee. 

24 september

The Starling

Lilly (Melissa McCarthy) en Jack Maynard (Chris O'Dowd) maken in deze komedie een moeilijke tijd door en dan krijgt Lily ook nog te maken met een agressieve spreeuw in haar achtertuin. Lily raakt geobsedeerd door de vogel en heeft psycholoog Larry (Kevin Kline) nodig om alles op een rijtje te krijgen. 

29 oktober 

Army of Thieves

Prequel van de zombiefilm Army of the Dead maar dan bijna zonder zombies. Deze film speelt zich zes jaar daarvoor af en gaat over kluizenkraker Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer). In zijn beginjaren als kluiskraker wordt hij ingehuurd door een mysterieuze vrouw om zich aan te sluiten bij een groep criminelen.Hun doel is een reeks goed beveiligde kluizen door heel Europa te kraken.

3 november

The Harder They Fall

Nat Love is in deze zwarte western een outlaw die zijn bende weer bijeen roept omdat hij wraak wil op zijn aartsvijand, Rufus Buck (Idris Elba). Buck zelf is net uit de gevangenis en zit bij zijn eigen bende. Dat loopt dus uit op een flink vuurgevecht. Rapper Jay-Z produceert de film. 

1 december

The Power Of The Dog

Alweer een film vol met sterren. Jane Campion regisseert deze film met Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst en Jesse Plemons waarin de machtige rancheigenaar (Cumberbatch) de nieuwe vrouw en zoon van zijn broer terroriseert. 

10 december

The Unforgivable

Sandra Bullock speelt een vrouw die haar leven weer probeert op te bouwen nadat ze in de gevangenis heeft gezeten voor een gewelddadig misdrijf.

24 december 

Don’t Look Up

Satire over twee astronomen die op tour gaan om de mensheid ervan te overtuigen de wereld op het punt staat vernietigd te worden door een meteoor. De cast van Don't Look Up is geweldig met Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothee Chalamet, Meryl Streep en Jonah Hill.

31 december

The Lost Daughter

De door Maggie Gyllenhaal geschreven en geregisseerde film gaat over een vrouw die tijdens een vakantie aan de kust wordt geconfronteerd met haar demonen. Olivia Colman, Dakota Johnson en Peter Sarsgaard spelen de hoofdrollen.