Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Top Gun: Maverick volgende maand op SkyShowtime

Films | 13 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Paramount
©
Foto: Paramount

De grote blockbuster van het jaar, Top Gun: Maverick met Tom staat vanaf 22 december eindelijk op streamingdienst SkyShowtime.

We hadden de film al wat eerder op de nieuwe streamingdienst verwacht omdat ie werd gemaakt door Paramount, een van de bedrijven achter SkyShowtime. Waarom het allemaal zo lang moet duren is niet helemaal duidelijk. 

Pete Mitchell

Maar als je een abonnement hebt op SkyShowtime kun je Tom Cruise dus vanaf 22 december na vijfendertig jaar weer in actie zien als de rebelse straaljagerpiloot Pete 'Maverick' Mitchell (Tom Cruise). Hij krijgt van het Amerikaanse leger de vraag of hij een stel jonge honden wil trainen voor een belangrijke maar zeer gevaarlijke opdracht.

De beste van de beste piloten

Er moet ergens in de wereld een uraniumfabriek worden platgegooid en alleen de beste van de beste piloten uit het Top Gun-programma kunnen deze opdracht uitvoeren. Maar zelfs zij moeten zich een slag in de rondte trainen om het er levend van af te brengen.

Miles Teller

Een van de talentvolle jongelingen die Maverick onder zijn vleugels krijgt, is Bradley 'Rooster' Bradshaw (Miles Teller), de zoon van Mavericks oude vriend Goose, die zo jammerlijk aan zijn einde kwam in de eerste Top Gun-film.

Jennifer Connelly

Rooster heeft daarom nog een appeltje te schillen met zijn nieuwe leraar. Het is niet alleen maar hard werken voor Maverick, zijn liefdesleven krijgt een boost wanneer hij oude vriendin en eigenaresse van het plaatselijke café Penny (Jennifer Connelly) tegen het lijf loopt.

Top Gun: Maverick werd niet voor niks zo goed bezocht in de bioscoop. Het is een fantastisch leuke film met een verbazingwekkend goed uitziende Tom Cruise. 

Top Gun: Maverick

Actie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie