Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over de Netflix-romcom To All the Boys 3

Films | 11 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het laatste deel van de To all the boys I've loved before-trilogie op Netflix staat bijna online. Wat weten we tot nu toe over To all the boys: Always and forever?

To all the boys I've loved before was een knaller van een hit op Netflix met 80 miljoen views. Daarmee is de tiener-romcom een van de meest succesvolle Netflix-originals aller tijden.

Lana Condor en Noah Centineo

Natuurlijk volgde daarna een tweede deel. To all the boys: P.S. I still love you deed een stukje minder, maar was nog steeds een groot succes voor de streamingdienst. En daarom keren acteurs Lana Condor en Noah Centineo terug voor een derde en laatste keer. 

To all the boys: Always and forever

To all the boys: Always and forever staat op 12 februari 2021 op Netflix, net op tijd voor Valentijnsdag. De film gaat over het einde van Lara Jean's tijd op de middelbare school en haar vertrek naar de universiteit.

Trouwen! 

En ja, natuurlijk gaat het ook over de liefde. Die krijgt een knauw wanneer Lara Jean en haar vriendje Peter allebei op een andere universiteit worden aangenomen. Zal de liefde tussen de twee sterk genoeg zijn? Er is gelukkig ook goed nieuws op liefdesgebied: Lara Jean's vader (John Corbett uit Sex and the city) gaat trouwen met de buurvrouw. 

To All The Boys: Always And Forever

Drama | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie