Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles wat je moet weten over To all the boys 3 op Netflix

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Tussen de tientallen originele films die je in 2021 op Netflix kunt zien, zit er eentje waar veel fans al heel lang op wachten. In To all the boys: Always and forever zie je hoe het verder gaat met de liefdesperikelen van Lara Jean Covey.

Voor alle fans van To all the boys I loved before en het vervolg To all the boys: P.S. I still love you hebben we goed nieuws. Op 12 februari verschijnt het derde deel in de serie, en hier lees je alles wat we er al over weten. 

Netflix-favoriet

De eerste film in de reeks verscheen in 2018 op Netflix en was meteen een gigantische hit, vooral bij tieners. In de film schrijft scholier Lara Jean liefdesbrieven aan alle jongens die ze stiekem leuk vindt, maar ze peinst er niet over om haar romantische bekentenissen echt te versturen. Als haar jongere zusje de brieven vindt en verstuurt, komt Lara's (liefdes)leven volledig ondersteboven te staan.  

Tweede deel

De meeste recensenten kijken gewoonlijk een beetje neer op films voor deze doelgroep, maar voor To all the boys I loved before waren ze vol lof: een uitstekende romcom voor tieners, charmant, intelligent en met sympathieke personages. Een vervolg liet dan ook niet lang op zich wachten. To all the boys: P.S. I still love you volgde dezelfde formule en werd eveneens een succes. Twee maanden na het einde van de opnames werd daarom al begonnen met het filmen van het derde deel in de reeks.

Boeken

Voordat de films van To all the boys een miljoenenpubliek trokken, waren de boeken waarop de films zijn gebaseerd ook al een groot succes. De schrijfster van deze bestsellers - Jenny Han - is net zoals de hoofdpersoon Koreaans-Amerikaans.

Jenny Han, schrijfster van de To all the boys-trilogie

De filmrechten van het eerste boek werden al gekocht in 2014, een paar weken nadat het was verschenen. Na het schrijven van het tweede en derde deel lijkt de schrijfster klaar met de reeks. 

Lana Condor

De hoofdrol van Lara Jean Covey wordt in de films gespeeld door Lana Condor, een Vietnamees-Amerikaanse actrice. Lana maakte haar acteerdebuut - heel stoer - in de Marvel-film X-Men: Apocalypse, waar ze de rol van Jubilee speelt. Ze is ook te zien in de film Alita: Battle angel en de serie Deadly class, die je kunt streamen op Netflix.

Lana Condor, de hoofdrolspeelster in de To all the boys-films

Deel drie

De derde film in de reeks gaat net zo heten als het derde boek: To all the boys: Always and forever. Lara Jean zit in het laatste jaar van de middelbare school en verheugt zich op een toekomst met haar vriendje Peter Kavinsky, die is toegelaten op de universiteit van Virginia. Tot haar schrik wordt Lara Jean echter afgewezen door diezelfde universiteit. Wat nu?

Première

De premièredatum van To all the boys: Always and forever is inmiddels bekend. Omdat de opnames al een hele poos geleden hebben plaatsgevonden, heeft de productie weinig vertraging opgelopen door de coronamaatregelen. Daarom kun je al vanaf 12 februari 2021 kijken naar het laatste deel van de reeks. Hier onder zie je alvast de trailer.

To All The Boys: Always And Forever

drama | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie