Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Zet in je agenda: To all the boys 3 komt op 12 februari op Netflix!

Films | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Een dag nadat Netflix verklapte dat de derde film van To all the boys eraan komt, hebben we ook een datum en een trailer voor je. Op 12 februari kijk je naar To all the boys: Always and forever.

Na To all the boys I loved before en To all the boys: P.S. I still love you was het lang wachten op de nieuwe belevenissen van Lara Jean Covey (Lana Condor). Dat wachten is nu bijna voorbij.

Always and forever

In de derde To all the boys-film zit Lara Jean in het laatste jaar van de middelbare school. Ze verheugt zich op een toekomst met haar vriendje Peter Kavinsky, die is toegelaten op de universiteit van Virginia. Tot haar schrik wordt Lara Jean echter afgewezen door diezelfde universiteit. 

Trailer

Vandaag verraste Netflix de fans met een trailer voor To all the boys: Always and forever. Er zijn vrolijke beelden van de meiden op vakantie in Seoul, maar natuurlijk ook veel romantische momenten om bij weg te zwijmelen. Lang hoef je er niet op te wachten, want de film komt al op 12 februari naar Netflix. De voorpret begint bij onderstaande trailer.

Meer info

Wil je nog meer weten over dit derde deel in de To all the boys-filmreeks? Lees dan dit artikel dat we eerder over de film schreven.